Detachering op maat?

"Maatwerk met ruimte voor flexibiliteit"

“Op basis van de behoefte bieden wij een oplossing voor een capaciteitsprobleem 

waarbij de meerwaarde zit in het groter geheel”!

‘Flexibel detacheren geeft ruimte ’

Organisaties groeien, taken veranderen en inzet is dynamisch. standaard detacheringsovereenkomsten zijn niet meer van deze tijd. Het vinden van kwalitatief hoogwaardig personeel is moeilijk. Dat betekent dat werkgevers flexibel moeten zijn. Moeten denken in mogelijkheden en kansen. Wij denken met u mee!


Doordat processen steeds dynamischer worden, is er ook sprake van een dynamische vraag aan capaciteit. Het gevoel van hollen en stilstaan. Wat nu als wij daarin met u mee gaan? U heeft het druk; wij leveren capaciteit. U heeft genoeg capaciteit; wij zetten onze medewerker in op onze projecten. Dit is flexibel detacheren. 


Als u behoefte heeft aan capaciteit is dit vaak een momentopname. Projecten zijn grillig. Bij ons is er sprake van maatwerk. Wanneer de inzet gedoseerd op gang moet komen, beginnen wij met een minimale inzet van bijvoorbeeld één dag in de week. Als het project meer inzet gaat vragen schalen wij op. Als het project temporiseert, bouwen wij de inzet af. 

Waarom flexibel detacheren?

U betaalt alleen de werkelijk gemaakte uren en dat betekent dat u met het zelfde budget meer resultaat bereikt.

De inzet kan worden opgeschaald en worden afgebouwd binnen het zelfde contract

Er is sprake van een gediffrencieerd tarief; meer inzet per week geeft een lager tarief.

‘De kwaliteit en kennis van een Ingenieursbureau kan ondersteunend werken’

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers. Natuurlijk is er een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie, maar samenwerking  verloopt natuurlijker als de relatie gelijkwaardig is. Dat betekent dat wij het proectdoel vooropstellen. Maatwerk leveren dus. Oog hebben voor uw behoefte.


Wij denken mee met onze opdrachtgevers bij het uitwerken van uw opdrachten. Dat betekent dat wij gevraagd worden een deel van het werk aan hun tafel uit te voeren. Dat is prettig. Waarom? Omdat wij gemakkelijker brondata kunnen verzamelen. Omdat wij dan uw organisatie lere kennen. Omdat wij dan flexibel kunnen omgaan met inzet. En...en dat is het aller belangrijkste argument; de kennis blijft in uw organisatie! Onze organisatie is een verlengstuk van de uwe.


Daarnaast kan de gedetacheerde terugvallen op onze gezamelijke kwaliteiten. Vraagstukken kunnen zo snel en adequaat opgelost worden. 

Waarom is kiezen voor ons een goede keuze?

Wij maken optimaal gebruik van uw organisatie door u aan te vullen op de fucties waar u capaciteit of kennis mist 

U behoudt kennis en vergroot deze door werkzaamheden in detachering uit te voeren

Onze medewerker heeft een brede kennis waardoor u op meerdere techniekvelden ondersteunt wordt

Wie detacheren wij?

Edwin | Projectmanager

Edwin is gedreven en ambiteus. Krijgt het team de goede richting op. Is een beslisser en inspirator. Uitermate geschikt voor grote projecten. 

Patrick | Werkvoorbereider

Patrick is analytisch sterk. Technisch inhoudelijk een kei in zijn vak. Ruim voldoende kennis van verschillende techniekvelden. I het team weet hij snel zijn kwaliteit te leveren.

Bart | Werkvoorbereider

Bart is een starter. Is leergierig en heeft ambities. Paralel aan detachering volgt hij een opleidingsprogramma bij ons. 

Wij zijn prettig Anders!

Stel, je bent met vrienden op pad en wilt een hapje eten. Wat bepaalt dan het restaurant van jouw keuze? Juist! De sfeer. 


De sfeer wordt onder andere bepaalt door de muziek, de bediening en de bezoekers. Als jij je daar thuis voelt is de keuze gemaakt. Bij ons kun je ook de sfeer proeven. Wij vertellen u graag waarom wij ondernemen en hoe wij dat doen. En natuurlijk ook wat wij dan kunnen doen. In die volgorde. En natuurlijk bepaalt u zelf of u bij ons in de huiskamer plaatsneemt of aan onze voordeur voorbij loopt.

Wat onze opdrachtgevers van ons vinden...

"ATENSUS heeft veel kennis en is innovatief met nieuwe aanbestedings-vormen. Zij bekijken de problematiek met een andere heldere bril. En dat zorgt er ook voor dat de opdrachtgever er anders naar kijkt...... dit werkt verfrissend!"

Gemeente Smallingerland - Henk de Boer

"ATENSUS heeft de gehele werkvoorbereiding, directievoering en toezicht van het afkoppelproject 't Heechhof zeer zorgvuldig uitgevoerd"
Some person - Company BV

"Edwin heeft heeft het vermogen om snel te schakelen tussen diverse stakeholders en hen van goede projectinformatie te voorzien zodat tijdige besluiten kunnen worden genomen"


Voormalig wethouder -

Jos van den Nouland

Kom binnen en maak kennis

Er is ruimte aan onze tafel!