Bij welk ingenieursbureau voel je je thuis?

"Wij staan symbool voor het huiskamergevoel"

Het thuisgevoel bij ATENSUS! Een goed gesprek aan de keukentafel met een kopje koffie. Bij ons kan dat! Wij merken dat onze opdrachtgevers steeds vaker de meerwaarde inzien van een adviesbureau dat meedenkt, kwaliteit levert en verder kijkt. Dat is precies het huiskamergevoel  en wij staan daarvoor symbool!

Het huiskamergevoel, waarom?!

Een gesprek in de huiskamer voelt goed. Het is immers thuis. Thuis, waar ieder zichzelf mag zijn en waar de mooiste idee├źn ontstaan. Ervaar dat gevoel bij ATENSUS. Luisterend naar het verhaal en meedenkend zoeken naar oplossingen. Omarmt door een grote familie door onze visie op samenwerking met de zelfde prettige instelling. Dat onderstreept het huiskamergevoel en zorgt voor een prettig samenwerking.

Het terugbrengen van waar het in projecten om gaat. Het resultaat misschien? Ja, ook het resultaat. Maar beter nog: de interactie, de samenwerking, vertrouwen en het gevoel dat ieder de schouders er onder zet en de klus wordt geklaard. Dat kan alleen met een huiskamergevoel. En dat kan het beste met ons.

Projecten spreken voor zich

Projecten spreken tot de verbeelding. Elk project heeft zijn eigen ritme. Het is als een symphonie, waar goed overnagedacht moet worden. Ieder speelt daarin zijn eigen stuk. Wanneer het zonder samenhang bekijkt, lijkt het nergens op. Maar net als een goede dirigent zorgen wij voor een geweldig concert.  

Wij zijn prettig Anders!

Stel, je bent met vrienden op pad en wilt een hapje eten. Wat bepaalt dan het restaurant van jouw keuze? Juist! De sfeer. 


De sfeer wordt onder andere bepaalt door de muziek, de bediening en de bezoekers. Als jij je daar thuis voelt is de keuze gemaakt. Bij ons kun je ook de sfeer proeven. Wij vertellen u graag waarom wij ondernemen en hoe wij dat doen. En natuurlijk ook wat wij dan kunnen doen. In die volgorde. En natuurlijk bepaalt u zelf of u bij ons in de huiskamer plaatsneemt of aan onze voordeur voorbij loopt.

Example of Balloon testimonials

"ATENSUS heeft veel kennis en is innovatief met nieuwe aanbestedings-vormen. Zij bekijken de problematiek met een andere heldere bril. En dat zorgt er ook voor dat de opdrachtgever er anders naar kijkt...... dit werkt verfrissend!"

Gemeente Smallingerland - Henk de Boer

"ATENSUS heeft de gehele werkvoorbereiding, directievoering en toezicht van het afkoppelproject 't Heechhof zeer zorgvuldig uitgevoerd"
Some person - Company BV

"Edwin heeft heeft het vermogen om snel te schakelen tussen diverse stakeholders en hen van goede projectinformatie te voorzien zodat tijdige besluiten kunnen worden genomen"


Voormalig wethouder -

Jos van den Nouland

Kom binnen en maak kennis

Er is ruimte aan onze tafel!