Bij welk ingenieursbureau voel je je thuis?

"Wij staan symbool voor het huiskamergevoel"

Het thuisgevoel bij ATENSUS! Een goed gesprek aan de keukentafel met een kopje koffie. Bij ons kan dat! Wij merken dat onze opdrachtgevers steeds vaker de meerwaarde inzien van een adviesbureau dat meedenkt, kwaliteit levert en verder kijkt. Dat is precies het huiskamergevoel  en wij staan daarvoor symbool!

Het huiskamergevoel belangrijk, waarom?

Een gesprek in de huiskamer voelt goed. Het is immers thuis. Thuis, waar ieder zichzelf mag zijn en waar de mooiste idee├źn ontstaan. Ervaar dat gevoel bij ATENSUS. Luisterend naar het verhaal en meedenkend zoeken naar oplossingen. Omarmt door een grote familie door onze visie op samenwerking. Allemaal de zelfde prettige instelling. Dat onderstreept het huiskamergevoel en zorgt voor een prettig samenwerking.


Wat ook belangrijk is, is waar het in projecten om gaat. Het resultaat misschien? Ja, ook het resultaat. Maar beter nog: de weg er naar toe! De interactie, de samenwerking,  het vertrouwen in elkaar en het gevoel dat eenieder de schouders er onder zet en de klus samen  wordt geklaard. Dat kan alleen met een huiskamergevoel. En dat kan het beste met ons.

Wij zijn prettig Anders!

Stel, je bent met vrienden op pad en wilt een hapje eten. Wat bepaalt dan het restaurant van jouw keuze? Juist! De sfeer. 


De sfeer wordt onder andere bepaalt door de muziek, de bediening en de bezoekers. Als jij je daar thuis voelt is de keuze gemaakt. Bij ons kun je ook de sfeer proeven. Het startoverleg voor een nieuw project bijvoorbeeld kan bij ons in de huiskamer. Of kom aan het einde van de werkdag lang en wij vertellen u graag waarom wij ondernemen en hoe wij dat doen. En natuurlijk ook wat wij voor jou kunnen betekenen. In die volgorde. En natuurlijk bepaalt u zelf of u bij ons in de huiskamer plaatsneemt of aan onze voordeur voorbij loopt.

Projecten spreken voor zich

Projecten spreken tot de verbeelding. Elk project heeft zijn eigen ritme. Het is als een symphonie, waar goed overnagedacht moet worden. Ieder speelt daarin zijn eigen stuk. Wanneer je het zonder samenhang bekijkt, lijkt het nergens op. Maar net als een goede dirigent zorgen wij voor een geweldig concert. 


Op onze projectenpagina vind je onze projecten. De actuele en de opgeleverder. De rode draad daardoorheen is de diversiteit. En juist die diversiteit levert ons de mooiste opdrachten op.

Wat onze opdrachtgevers over ons zeggen...

"ATENSUS heeft veel kennis en is innovatief met nieuwe aanbestedings-vormen. Zij bekijken de problematiek met een andere heldere bril. En dat zorgt er ook voor dat de opdrachtgever er anders naar kijkt...... dit werkt verfrissend!"

Gemeente Smallingerland - Henk de Boer

"ATENSUS heeft de gehele werkvoorbereiding, directievoering en toezicht van het afkoppelproject 't Heechhof zeer zorgvuldig uitgevoerd"
Gemeente Leeuwarderadeel -Wietse van der Meer

"Edwin heeft heeft het vermogen om snel te schakelen tussen diverse stakeholders en hen van goede projectinformatie te voorzien zodat tijdige besluiten kunnen worden genomen"


Voormalig wethouder -

Jos van den Nouland

Kom binnen en maak kennis

Er is ruimte aan onze tafel!