Samenwerking belangrijkste voorwaarde voor groei

Vroeger was groei een voorwaarde om te kunnen voortbestaan. Onze economie is gebaseerd op een zekere mate van groei. Maar is groei nog steeds een absolute voorwaarde voor succes? Wij denken van niet. Juist door relatief klein te blijven kunnen wij onze belangrijkste kernwaarden blijven uitdragen.

Bepaalde expertise laat zich goed inhuren. Voordeel daarvan is dat wij kennis en ervaring kunnen zeker stellen. Daarnaast kunnen we onze dienstverlening aanpassen aan uw wensen. Misschien heeft u goede ervaringen met een bepaalde partij? Wij nemen hem of haar mee in het totaal. Op die manier kunnen we zorgen dat de opgebouwde expertise binnen een organisatie behouden blijft. Voor ons betekent het dat wij het risico verkleinen.

Wij zoeken de samenwerking met betrouwbare partijen. Partijen waar we jarenlange ervaring mee hebben. Partijen die net als wij het klantbelang voorop stellen. Partijen die de zelfde normen en waarden willen uitdragen. Met trots presenteren wij onze partners!

 • Altenburg & Wymenga
  Onafhankelijk onderzoeksbureau op het gebied van ecologie.
 • Ecoreest milieukundig advies
  Voor alle grond-, waterbodem- en milieukundige onderzoeken.
 • Asfalt Advies bv
  Voor de advisering over fundaties van wegen en het bijbehorende onderzoek van bestaande wegen.
 • Timmermans Landmeetkunde
  Voor meetwerkzaamheden waarbij wij de input verwerken in onze 3D modellen.
 • Koops & Romeijn Grondmechanica
  Levert de sonderingen en stabiliteits- en zettingsberekeningen van alle geotechnische constructies (inclusief dijken).
 • IDO-Doesburg
  Voor grondwatermodelberekeningen (MIPWA).
 • Datuma Wegkamp
  Bruggen, funderingsconstructies en bouwkundige vooropnamen van woningen voorafgaand aan de uitvoering van rioleringswerkzaamheden.
 • Aquaraad
  Voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zoals gemalen en persleidingen.
 • Moons Ingenieurs
  Moons Ingenieurs maken hydraulische berekeningen, schrijven GRP's/Beleidsstukken, maken grondwaterberekeningen, zijn specialist op gebied van geohydrologie, waterhuishoudingsplannen, etc.

Neem contact op voor meer info

Bel ons op 0522 744 034 of gebruik onderstaand formulier:


Onze nieuwsbrief ontvangen?

In de ATENSUS-nieuwsbrief informeren wij u over onze projecten en andere actuele zaken. Meld u ook aan en u ontvangt de nieuwsbrief per e-mail.

Ja, ik ontvang graag de ATENSUS-nieuwsbrief

Dantuma Wegkamp uw constructieve partner

ATENSUS en Dantuma Wegkamp hebben elkaar gevonden in diverse projecten. Afgelopen jaren hebben wij elkaar op verschillende vlakken verstrekt. De brug bij Innofase, het bouwteam voor de voetgangersbrug in Wezep of het uitvoeren van bouwkundige opnamen van woningen in Apeldoorn. Door deze samenwerking zijn wij in staat gebleken een breder pakket aan diensten aan onze opdrachtgevers aan te bieden. Een samenwerking die staat als een huis!

Koops & Romeijn Grondmechanica - Thuis in grond

Naast dat wij Koops & Romeijn inzetten voor sonderingen en stabiliteitsberekeningen van dijklichamen, kunnen zij onze kennis ook goed gebruiken. Wij zijn in staat om van data snel en efficiënt een tekening te maken waarop de klanten van Koops & Romeijn hun sonderingen en boringen terug kunnen vinden. Momenteel richten wij een AT-lectus omgeving in waardoor zij nog efficiënter hun klanten kunnen bedienen en wij nog beter de voordelen van de samenwerking kunnen benutten. Ook dit is een voorbeeld van samenwerking als nieuwe voorwaarde voor groei en continuïteit!

Samenwerking is een zoektocht naar gelijken en aanvulling

Bedrijven die samenwerken zijn succesvoller dan bedrijven die dat niet doen. Wij denken dat de reden daarvan voornamelijk te maken heeft met het uitgangspunt dat je je moet kunnen verplaatsen in de situatie van een ander. Het is net een relatie. Daarbinnen zul je soms ook moeten schipperen. Resultaat daarvan is dat je begrip hebt, dat je meedenkt en soms ook accepteert dat niet alles loopt zoals je wilt. Eén ding is er altijd; en dat is wat ons betreft het belangrijktste. Committement om een goed product af te leveren. Binnen de tijd die daarvoor staat. Veelal koste wat het kost. Nou dat is toch een mooi uitgangspunt voor een langdurige samnwerking!

Meer weten over samenwerken in projecten?

Neem dan vooral contact met ons op voor een nadere kennismaking. Wij zijn altijd op zoek naar interessante partijen die ons netwerk vergroten.

Neem contact met ons op voor een kennismaking