19 juli 2016 

Against Cancer: Morgen een andere dag dan al die andere

Morgen hebben wij en andere dag dan alle andere dit jaar. Geen feestdag, maar ook een beetje wel. Morgen staan wij met heel veel andere vrijwilligers op het TT circuit in Assen. Het is dan de 12e keer op rij dat de Stichting Agianst Cancer de ciruitdag in Assen organiseert. Voor ons de derde keer dat wij als team meedoen. Een bijzondere dag waarbij het plezier voor de zieke kinderen en hun gezin onze prioriteit is.

De Stichting organiseert de dag exclusief voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. “Scheuren” in een Maserati of Ferrari met echte coureurs op het Circuit van Assen. Achterop de motor stappen om het Circuit te verkennen. Over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een tankwagen of Dakartruck. Een helikoptervlucht maken, in een politieboot varen, vissen, zelf een kart besturen, spelletjes doen met de Politie, Brandweer, ANWB. Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: een draaimolen, springkussen, schminken, trapauto’s besturen, interactieve spelletjes doen. Voor de dames is er zelfs een speciale Women City waar ze nagels en make-up kunnen laten verzorgen.

Er is zo veel te doen dat de dag soms te kort is om aan alles mee te kunnen doen. De 12de Circuitdag vindt plaats op woensdag 20 juli 2016.

Bezetting kantoor ATENSUS
Wij zijn morgen niet of nauwelijks bereikbaar.We lezen onze mail en telefonisch kunt u een boodschap achterlaten. Als het dringend is verzoeken wij u een paar keer te bellen. U wordt dan in de pauze terug gebeld.

Wij hopen dat u het kunt waarderen dat wij ons inzetten voor anderen die een mooie dag op dit moment goed kunnen gebruiken. Dat moet het eventuele ongemak dan maar compenseren!

Voor meer informatie over deze dag en sponsormogelijkheden verwijzen wij u graag naar de site van de stichting: Website Stichting Against Cancer

Team ATENSUS

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down