Aannemersbedrijf Wierda verwerft opdracht

Op 14 juli heeft de aanbesteding plaatsgevonden van het het door ons opgestelde bestek Hesenser- en Lionserpolder. Voor de aanbesteding is vijf partijen gevraagd een aanbieding te leveren. Aannemingsbedrijf Wierda uit Goënga heeft de laagste aanbieding geleverd. Het werk is inmiddels gegund.

In het startoverleg zijn de belangrijkste aspecten van het werk doorgenomen. “Inhoudelijk is het geen bijzonder complex werk. Wel is het zo dat het een groot gebied betreft (280 Ha) en met name de waterhuishouding complex is. Daarnaast hebben we in het gebied te maken met verschillende eigenaren die wij graag op een juiste manier willen informeren en betrekken bij de uitvoering” aldus De Wekker. In totaal worden er 87 kunstwerken in de vorm van duikers, dammen peilscheidingen en stuwen aangebracht.

Vergunningen
De vergunningen voor de realisatie van de werkzaamheden zijn aangevraagd en worden naar verwachting binnenkort verleend. De aannemer kan dan ook binnenkort zijn materialen gaan bestellen.

Planning
De werkzaamheden worden naar verwachting voor 31 maart 2015 opgeleverd.
Wanneer u meer informatie wilt hebben over dit project kunt u contact opnemen met Patrick Sakko, bereikbaar via (0522) 74 40 34 of 06-23 21 31 30. Patrick is als toezichthouder betrokken bij het werk.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken koekjes...
arrow_drop_up arrow_drop_down