ATENSUS zoekt werkvoorbereiders!
Meer info...

Page content

article content

ATENSUS gaat op stroom

Met plugin hybrid goed op weg naar CO2 reductie

In het nieuwe jaar heeft ATENSUS de beschikking gekregen over een plugin hybrid van Mitsubishi. Het betreft een Outlander PHEV met een CO2-uitstoot van slechts 42 g/km. Dat zijn de fabriekscijfers. Deze uitstoot kan natuurlijk alleen gehaald worden wanneer er een goede combinatie is tussen benzinegebruik en stroomverbruik. In de praktijk zal moeten blijken wat het gecombineerd verbruik is.

Het gecombineerd verbruik van deze auto is pas echt goed te reduceren wanneer elektrisch laden de overhand heeft. Om dat te borgen is een elektrische laadpaal bij de woning van de medewerker geplaatst. In praktijk betekent dat de kosten voor woon-werk verkeer drastisch gereduceerd zijn en dat daar geen CO2 uitstoot bij vrijkomt.

Laadpaal bij hoofdvestiging Meppel

In het komende jaar zal worden bekeken of het mogelijk is een elektrische laadpaal bij ons hoofdkantoor in Meppel te plaatsen. Aangezien wij geen eigenaar zijn van het pand is, vraagt dit wellicht aanvullende aanpassingen aan het pand. We zijn hierover in gesprek met de verhuurder.

 

 

Comment Section

0 reacties op “ATENSUS gaat op stroom

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.