11 oktober 2016 

ATENSUS levert projectteams op maat voor tenders

ATENSUS heeft in samenwerking met 7 partijen een inschrijving gedaan op een uitvoeringscontract. Omdat de aanbesteding nog loopt kunnen we nu nog niets zeggen over het werk waarop wij hebben ingeschreven. Wij schrijven vaker in op grotere contracten waarbij wij de verbindende schakel zijn tussen de verschillende disciplines (ontwerp en realisatie). Dat is onze kracht. Wij zijn in staat om overzicht te houden op het grotere geheel en hebben de ervaring  om expertise te bundelen zodat we binnen een projectteam maximaal kunnen presteren. 

Op-maat projectteams voor inschrijving op uitvoeringscontracten

Opdrachtgevers verzinnen steeds weer nieuwe aanbestedingsvormen. Steeds weer op zoek naar de vorm die voor de opdrachtgever administratief de minste lasten oplevert. Wat daarbij vaak vergeten wordt is dat de inschrijver meer werk te doen heeft. Wij zien de laatste jaren daarin een toename in de lasten voor een inschrijver. Vaak ook zonder compensatie van de gemaakte kosten, ondanks dat de aanbestedingswet daar de mogelijkheid toe biedt. De vraag is hoelang partijen deze manier van inschrijven volhouden.

Wij zoeken op basis van gepubliceerde tenders de samenwerking met verschillende partijen die elkaar kunnen aanvullen. Op onze website laten wij ook zien met welke partijen wij samenwerken. Wel zo transparant en die transparantie wordt ook gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Wanneer u mee wilt doen aan een aanbesteding en niet weet hoe dit aan te pakken of niet de expertise in de voorbereiding   van het werk heeft, komen wij graag met u in gesprek. Op basis van de behoefte kunnen wij binnen acceptabele termijn een tenderteam op de been brengen met de vereiste kennis en kunde.

Ook opzoek naar de verbindende schakel?

Wanneer u op zoek bent naar een partij die goed is in de detailuitwerking en het overzicht kan houden over het totale project, kunt u contact met ons opnemen. We gaan graag met u in gesprek! Voor vragen kunt u contact opnemen met Edwin de Wekker. Hij is bereikbaar via (0522) 74 40 34 of 06 10 88 64 01

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down