24 december 2017 

ATENSUS verhuist de huiskamer

Middelpunt van Nederland; Oosteinde?

Het geografisch middelpunt van Nederland ligt slechts 1,4 km vanaf ons nieuw vestigingsadres. Hoe kan het ook anders aangezien wij onze opdrachtgevers steevast centraal stellen bij het uitwerken van verschillende werkzaamheden. Toen wij opzoek gingen naar een nieuw thuis, kon het niet anders dan in Oosteinde zijn. Oosteinde ligt 10 km van Meppel en heeft net zoals ons huidig kantoor een snelle aansluiting op de A28 en A32. 

Halverwege januari 2018 nemen wij onze nieuwe intrek. Dat betekent nogal wat. Er moet van alles gebeuren en omdat we het goede nieuws pas twee weken geleden konden verkondigen, is er niet veel tijd. Dus zijn wij in de kerstvakantie niet alleen maar druk met het kerstdiner, de feestjes en de familie maar ook met het inpakken van verhuisdozen, opruimen en het regelen van allerlei zaken. Gelukkig hebben we een postbusadres dus de post komt gewoon binnen.

Verbouwing moet extra ruimte geven

Een mooie locatie; check. Genoeg ruimte; check. Voldoende werkplekken…..ehhh. Mmm. Dat wordt nog even een dingetje. We hebben genoeg ruimte maar om het echt naar on zin te maken, moeten we een aantal fasen door. Aangezien de huur in Meppel is opgezegd, moeten we in januari verhuizen.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down