21 december 2017 

ATENSUS op stand 318!

Vind ons op 6, 7 en 8 februari in Hardenberg

Ga je ook dit jaar weer naar de Infra Relatiedagen in Hardenberg? Bezoek ons dan ook! Je vindt ons in stand 318. Voor ons voor het eerst een eigen stand. Best spannend natuurlijk. Als bezoeker hebben we goede ervaringen met deze beurs. Je doet er nieuwe contacten op en versterkt de bestaande. Dat is dan ook direct onze doelstelling. In een ongedwongen sfeer bijpraten over wat jou en ons beweegt. En dat alles in de gezellige sfeer van onze huiskamer. Komt je ook?

Waarvoor kun je bij ons terecht? Voor een goed gesprek uiteraard. Maar ook voor een visie. Onze visie op samenwerking maar ook onze visie op “beeldend ontwerpen” en hoe wij dat in de praktijk brengen. Daarnaast kunt u kennis maken met onze partners. Veel van onze projecten zijn multidisciplinair en die kunnen wij alleen aannemen wanneer wij met onze partners inschrijven.

Het Huiskamergevoel van ATENSUS

Wij zijn een laagdrempelige organisatie. De lijnen zijn kort en wij stellen uw doel boven het onze. Wij koppelen deze waarden aan het huiskamergevoel. In een eerdere blog hebben wij al uitgelegd wat wij bedoelen (https://atensus.nl/het-huiskamergevoel-van-atensus/). Maar eigenlijk laat sfeer zich slecht beschrijven. Je moet het proeven en dat kan op onze stand op de infra relatiedagen. Dus als je wilt weten wat het gevoel van Prettig Anders is, dan móét je ons echt even bezoeken!

Onze projecten

Tijdens de Infra Relatiedagen laten wij graag zien met welke projecten wij bezig zijn. Mooi om te vertellen wat onze toegevoegde waarde is voor onze opdrachtgevers is. En mooi om te ontdekken af dat aan jouw behoefte voldoet. Dat levert mooie gesprekken op. Natuurlijk aan de keukentafel!

 

ATENSUS detacheert

Sinds dit jaar zijn wij ook actief als detacheerder. Wat wij daarin belangrijk vinden is dat wij de aansluiting zoeken met jouw organisatie. Dat doen wij door flexibel te detacheren. Wanneer je bijvoorbeeld projecten aan het opstarten bent is het onnodig een medewerker fulltime in te zetten. Ook als het maar om een aantal projecten gaat is dat vaak niet nodig. Wij denken met je mee en geven je de mogelijkheid op- of af te bouwen. Dat scheel kosten!

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging hebben wij misschien nog wel een plek voor je. Juist in de combinatie van detacheren en projecten uitwerken kun je veel kennis bij ons opdoen. Wij maken een schaap met vijf poten van je!

Tot zien in stand 318!

Graag zien we je voor een gesprek aan de keukentafel! Tot ziens in stand 318!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down