30 november 2016 

Detacheren projectleider gemeente Apeldoorn

Inzet ervaren projectleider voor drie projecten bij de gemeente Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn heeft zoals veel organisaties een flexibele schil. Gemeente Apeldoorn was al een opdrachtgever voor ons. Ons streven is altijd ergens voor de langere termijn deel van te willen uit maken. Dat levert soms leuke ontwikkelingen op. Zo ook in dit geval. Voor onze organisatie weer en mooie kans te laten zien wat wij waard zijn!

En dus zal ik de komende maanden twee a drie dagen per week bij de gemeente Apeldoorn als projectleider worden ingezet bij de Eenheid Projecten Vastgoed en Grond. Uitdagende projecten op gebied van inbreidingsplannen (woningbouwprojecten) en asfalt onderhoud.

Open organisatie

De gemeente Apeldoorn is een open en transparantie organisatie waar betrokken medewerkers gaan voor een mooi resultaat. Ik ben erg benieuwd wat mij deze tijd gaat brengen. Zowel in de samenwerking de organisatie maar ook in de invulling van deze drie leuke projecten.

Ook op zoek naar een ervaren projectleider of werkvoorbereider?

Wij zijn een flexibele organisatie en kunnen ook een piek in de capaciteit voor u oplossen. Omdat wij een kleine organisatie zijn, zijn onze medewerkers breed inzetbaar. Multydisciplinair inzetbaar en ervaring met het werken in gemeentelijke organisaties. En….inzetbaar op maat wat betekent dat wij u leveren waarom u vraagt. Elke dag opnieuw! Meer weten? Neem dan contact op met mij. Ik ben bereikbaar via 0522 74 40 34 of 06 10 88 64 01.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down