7 april 2016 

Enthousiasme op bedrijvencontactdagen Drenthe

Hebt u ons ook gezien? De afgelopen twee dagen stond ATENSUS op de relatiebeurs in de TT halen in Assen. Twee zeer geslaagde dagen, die veel leuke gesprekken hebben opgeleverd. Lees hieronder de ervaring van Edwin de Wekker.

“Als bureau hechten wij waarde aan onze klantrelatie. Dat uit zich in gedrevenheid en betrokkenheid bij het uitwerken van verschillende projecten. Het wordt als het ware óns project. Wij merken dat ons dat onderscheidt van onze concurrenten. Wat dan ook mooi is om te zien, is dat onze relaties ons komen bezoeken op een beurs die niet specifiek infra-gerelateerd is. Dit bewijst ons dat wij op de goede weg zijn en we hebben er alle vertrouwen in dat dit jaar weer resulteert in tal van nieuwe projecten.”

Met een leuke en zeer indrukwekkende opening met Victor Mids van Mindfuck werd de beurs geopend. Ook had de burgemeester van Assen een leuke toespraak over de plannen voor aankomend jaar. ATENSUS stond op het plein van Meppel met o.a. De Waard BV, Boom Regionale Uitgevers, ZiZo, Bouwcenter Corcordia en Glooow. ATENSUS heeft een leuke en zeker een leerzame ervaring opgedaan op deze beurs. Deze twee dagen op deze beurs hebben ons veel nieuwe inzichten gegeven die wij samen weer kunnen toepassen in de praktijk. We hebben veel interessante mensen gesproken en dit gaat zeker opvolging krijgen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down