Bij welk ingenieursbureau voel je je thuis?

"Wij staan symbool voor het huiskamergevoel"

Het thuisgevoel bij ATENSUS! Een goed gesprek aan de keukentafel met een kopje koffie. Bij ons kan dat! Wij merken dat onze opdrachtgevers steeds vaker de meerwaarde inzien van een adviesbureau dat meedenkt, kwaliteit levert en verder kijkt. Dat is precies het huiskamergevoel en wij staan daarvoor symbool!

Wij zijn prettig Anders!

Stel, je bent met vrienden op pad en wilt een hapje eten. Wat bepaalt dan het restaurant van jouw keuze? Juist! De sfeer.


De sfeer wordt onder andere bepaalt door de muziek, de bediening en de bezoekers. Als jij je daar thuis voelt, is de keuze gemaakt. Bij ons kun je ook de sfeer proeven. Het startoverleg voor een nieuw project bijvoorbeeld kan bij ons in de huiskamer. Of kom aan het einde van de werkdag langs. Wij vertellen graag waarom wij ondernemen, hoe wij dat doen en natuurlijk ook wat wij voor jou kunnen betekenen. In die volgorde. Natuurlijk bepaal jijzelf of jij bij ons in de huiskamer plaatsneemt of aan onze voordeur voorbij loopt.

Thuis in de huiskamer

Een gesprek in de huiskamer voelt goed. Het is immers thuis. Thuis, waar ieder zichzelf mag zijn en waar de mooiste idee├źn ontstaan. Ervaar dat gevoel bij ATENSUS. Luisterend naar het verhaal en meedenkend zoeken naar oplossingen. Omarmt door een grote familie door onze visie op samenwerking. Allemaal de zelfde prettige instelling. Dat onderstreept het huiskamergevoel en zorgt voor een prettig samenwerking.

De weg naar het resultaat

Wat ook belangrijk is, is waar het in projecten om gaat. Het resultaat misschien? Ja, ook het resultaat. Maar beter nog: de weg er naar toe! De interactie, de samenwerking, het vertrouwen in elkaar en het gevoel dat eenieder de schouders er onder zet en de klus samen wordt geklaard. Dat kan alleen met een huiskamergevoel. En dat kan het beste met ons.

Bij het uitwerken van de vraagstukken van onze opdrachtgevers stellen wij het beoogd eindresultaat voorop

Edwin de Wekker

Onze projecten spreken voor zich

Projecten spreken tot de verbeelding. Elk project heeft zijn eigen ritme. Het is als een symfonie, waar goed over nagedacht moet worden. Ieder speelt daarin zijn eigen stuk. Wanneer je het zonder samenhang bekijkt, lijkt het nergens op. Maar net als een goede dirigent zorgen wij voor een geweldig concert.


Op onze projectenpagina vind je onze projecten. De actuele en de opgeleverde. De rode draad daardoorheen is de diversiteit. En juist die diversiteit levert ons de leukste nieuwe opdrachten op.