arrow_drop_up arrow_drop_down

Onze pijlers nader belicht

Onze organisatie is overzichtelijk. En levert voordelen op. Voor u maar ook voor ons. En toch kunnen wij u vrijwel alles bieden. Op elke vraag een antwoord. Voor elk project een aanpak op maat. Dat is Prettig anders!


Producten en diensten als springplank naar uw eindresultaat!

Wij vinden het belangrijk dat wij een bijdrage leveren aan het behalen van uw projectresultaat. Dat klink misschien logisch maar dat is niet altijd zo. Wat is uw definitie van het eindresultaat? Het contractstuk? Of uiteindelijk de te realiseren vervanging van de deklaag of die brug. In onze filosofie is de vervanging van die deklaag of die brug het projectdoel.

"ATENSUS heeft veel kennis en is innovatief met nieuwe aanbestedings-vormen. Zij bekijken de problematiek met een andere heldere bril. En dat zorgt er ook voor dat de opdrachtgever er anders naar kijkt...... dit werkt verfrissend!"

Gemeente Smallingerland Henk de Boer

"ATENSUS heeft de gehele werkvoorbereiding, directievoering en toezicht van het afkoppelproject 't Heechhof zeer zorgvuldig uitgevoerd"
Gemeente Leeuwarderadeel Wijtse van der Meer

"Edwin heeft heeft het vermogen om snel te schakelen tussen diverse stakeholders en hen van goede projectinformatie te voorzien zodat tijdige besluiten kunnen worden genomen"


Voormalig wethouder Steenwijkerland - Jos van den Nouland

Wij gebruiken koekjes...