21 december 2017 

Projectupdate januari 2018

Waar zijn we mee bezig?!

Soms ben je zo druk met van alles en nog wat dat je vergeet te vertellen waar je mee bezig bent. Heel herkenbaar denk ik. Wat ik bedoel is dat wij, maar ongetwijfeld jij ook, niet de tijd neemt om te vertellen over de leuke dingen waarmee je bezig bent. Jammer en eigenlijk niet heel handig. Ik heb een prachtig vak en als je mij vraagt waar ik mee bezig ben…. nou….’heb je even de tijd’. Ik kan er uren over vertellen! En in die gesprekken met onze opdrachtgevers vinden we altijd wel ergens overeenkomsten.

Voor het komende jaar hebben we weer een goed gevulde projectenportefeuille. Ik laat graag zie waar we nu mee bezig zijn en uiteindelijk zul je deze projecten ook terug zien op onze projectenpagina. Een voorproefje!

Reconstructie Waldadrift

We zijn druk bezig dit project in de voorbereiding af te ronden. Dat betekent dat we begin januari de aanbesteding in gang gaan zetten. Dit project heeft alles in zich; asfalt, riolering, groenwerkzaamheden en een mooi betonfietspad. Tijdens de voorbereiding hebben we intensief samengewerkt met de klankbordgroep. Op de projectenpagina vind je meer informatie over dit mooie project.

Herinrichting Hendstehof Harlingen

Na een meervoudig onderhandse aanbesteding heeft de gemeente Harlingen ons opdracht gegeven voor het uitwerken van de rioolvervanging in de Hendstehof. Mooi overzichtelijk project waarbij de gemeente een deel van het ontwerp heeft aangeleverd. Mooie manier van samenwerken!

Herinrichting Boterdiep Westzijde

Voor de kerstvakantie zijn wij begonnen met de voorbereiding van de herinrichting van het Boterdiep in Bedum. Het Boterdiep Westzijde is een van de oude verbindingswegen van Bedum in de richting van het noorden. Langs deze invalsweg staan mooie oude huizen. D e straat ligt direct tegen het boterdiep aan en is is ook een scheiding tussen verschillende waterpeilen. Daar ligt dan ook direct de uitdaging. Naast het vervangen van het bestaande eivormige riool is het beleefbaar maken van het water een belangrijke doelstelling. Om dat in beeld te brengen gaan we aan de slag met een landschapsarchitect en gaan we samen de bewoners op zoek naar mogelijkheden. Het waterschap is daarin een belangrijke partner.

Nieuwe projecten op stapel

Naast de projecten die we al in opdracht ebben, hebben we ook nog een aantal offerte trajecten lopen. Voor de Provincie Overijssel gaat het om een groot onderhoudswerk en voor de een gemeente om een mooie rioolklus. Met dit totaal aan projecten hebben wij dan ook een mooi gevulde orderportefeuille voor het komende kwartaal.

Ook op zoek naar een Ander bureau?

Wij zijn actief in verschillende techniekvelden, onze peilers. Onze partners zijn daarin onmisbaar. Deze samenwerking heeft zich op meerdere vlakken bewezen. De inschrijving op verschillende raamcontracten is daarvan een concreet voorbeeld. Ook weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een ontspannen gesprek aan onze keukentafel. In januari vanuit het middelpunt van Nederland!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down