Gezocht: projectleider Civiel

Ben jij onze nieuwe collega?

Wat ga jij doen?

Als Projectleider Civiel ben je verantwoordelijk voor verschillende projecten op het gebied van herinrichting en onderhoud, zoals kunstwerken, asfaltbestekken, wegreconstructies, engineering van bruggen, natuurontwikkeling en waterschapsprojecten. Daarbij is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden. Vanuit natuurlijk leiderschap stuur je het ontwerpteam aan. Daarnaast schakel je makkelijk met opdrachtgevers en andere belanghebbenden. Je wilt het beste resultaat bereiken voor zowel de opdrachtgever als ATENSUS. 


Jij maakt onderdeel uit van een team van werkvoorbereiders, (junior) projectleiders en specialisten die belast zijn met de projectmatige uitwerking van diverse projecten. Eigen verantwoordelijkheid nemen is daarbij erg belangrijk. Je legt verantwoording af aan de directeur of projectmanager, afhankelijk van de aard van het project.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken een projectleider met een hoge mate van zelfredzaamheid. Je hebt tenminste 8 jaar werkervaring in het leiden van projecten. Je bent een projectleider met ambitie en hebt een relevant netwerk in de wereld van de civiele techniek. Je bent niet bang collega's aan te spreken op het behalen van doelen en resultaten. Je werkt bij  voorkeur bij een commercieel ingenieursbureau en hebt ervaring met het werken voor of bij de overheid.

Wie ben jij?

Je beschikt over een diploma HBO Civiele Techniek of soortgelijke relevante opleiding.

Ervaring:

- minimaal 8 jaar als projectleider;

- aansturing ontwerpteams op resultaat en doelmatigheid;

- opstellen van PvE's;

- binnen het aanbestedingsproces;

- (laten) opstellen van ontwerpen en bestekken. 

Competenties:

- denken in mogelijkheden;

- zelfstandig werkend;

- groot verantwoordelijkheidsgevoel;

- sterk ontwikkeld analytisch vermogen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Hoewel we het aanbod van hulp waarderen, accepteert ATENSUS bv geen ongevraagde cv's van wervingsbureaus. Alle cv's die door wervingsbureaus worden ingediend bij ATENSUS bv via e-mail, internet of rechtstreeks zonder een geldige schriftelijke overeenkomst worden beschouwd als eigendom van ATENSUS bv. Er worden geen kosten betaald indien de betreffende kandidaat wordt aangenomen door ATENSUS bv.

Wat bieden wij jou! 

  • Een vrij te besteden opleidingsbudget van € 2.000,- per jaar;
  • Deelname in ons TalentBoard met ambitieplan;
  • Een groeiend salaris met mobiliteitsplan;
  • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Certificering van jou als professional.


Solliciteren 

Ben jij nog steeds enthousiast en wil jij je verder ontwikkelen in een groeiend bedrijf? Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij ons team wilt komen versterken! Heb je nog vragen? Bel  met Jeroen Ensink via 0522744034.

Mail jouw knallende motivatiebrief + CV naar secretariaat@atensus.nl t.a.v. Edwin de Wekker. 

OVER ATENSUS

Wij zijn een betrokken ingenieursbureau met een platte organisatie en korte lijnen. ATENSUS bv is een advies- en ingenieursbureau dat projecten voorbereid voor gemeenten, waterschappen en provinciën. Voor deze opdrachtgevers worden visie geschreven, ontwerpen gemaakt en contracten geschreven. Wij leveren diensten in de volle breedte van het vak, wat betekent dat we ons met bruggen, riolering, (auto)wegen, waterwegen, waterschapswerken en natuurontwikkeling bezighouden. Hoe tof is dat! En jij hebt nu de kans om met een kundig team te werken aan kleine en multidisciplinaire projecten.
arrow_drop_up arrow_drop_down