14 november 2016 

Rennend de Lemelerberg op

U bent van ons gewend dat wij hard voor u lopen. We doen er alles aan om de planning te halen en dat lukt eigenlijk altijd. Een kwestie van inzet. Als we een stapje harder moeten lopen laten we dat niet na. Voor u als opdrachtgever natuurlijk niet te controleren, want misschien halen wij uw planning wel met de spreekwoordelijke twee vingers in de neus. En dus besloten we dat maar eens te laten zien door de Gerrit Voortman Lemelerbergloop te lopen. Karin, Bart, Patrick en ik trokken de hardloopschoenen aan.

Hardlopen gaat niet zo maar. Goed materiaal bepaalt deels het resultaat. En dan heb je natuurlijk nog een goede voorbereiding nodig. Trainen doe je dan onder verschillende omstandigheden want op het moment suprême heb je de omstandigheden ook niet in de hand. In onze projecten is het net zo. We schatten de inzet in. Kijken naar de omstandigheden waaronder we de wedstrijd moeten spelen. We bereiden ons voor. En…heel belangrijk we werken als team samen. Natuurlijk lopen we individueel onze eigen wedstrijd. Al is het alleen maar omdat we in verschillende leeftijdsklassen zijn ingedeeld. Uiteindelijk is het samen uit en samen thuis! Voor de samenwerking hebben we een groepsapp zodat we elkaar kunnen motiveren net dat stapje harder te lopen. Positieve stimulatie en ook wat gekkigheid tussendoor. In onze projecten heeft iedereen zijn eigen taak. Maar we vullen elkaar aan op de vlakken waar de ander beter in is. En dus zijn wij een goed team.

Karin is een lange afstandsloper. Loopt met gemak 16 km in anderhalf uur, echt een vastbijter. Ze loopt op souplesse. Patrick is meer van de explosiesport. Bart is net een stoomlocomotief. Moet even op gang komen maar als ie loopt, dan is hij niet te stoppen. En ik…tja. Ik ga voor het resultaat, maar dan wel in samenwerking. Mooi om te zien dat we allemaal onze eigen kwaliteiten hebben. Wij hebben echt een top team waar ik enorm trots op ben. We vullen elkaar aan en dat zorgt ervoor dat we de eindstreep hebben gehaald. Uw project op tijd klaar, met de gewenste kwaliteit!

Wij liepen de 5,3 km. We hebben hem gehaald en met een mooie tijd. Voor Bart en Karin sneuvelde hun persoonlijk record. De naam van de groepsapp moeten we nog veranderen want het volgende plan ligt al weer op tafel. Met dank aan Bart want hij was diegene die vond dat we nu maar eens echt moesten gaan hardlopen: De van Dam tot Dam loop ergens in september 2017. Wij kunnen nog wel een paar projecten gebruiken. Gewoon om te trainen. De wedstrijd komt nog.

Heeft u ook een uitdaging?
Heeft u ook een wedstrijd te lopen. Misschien kunnen wij u ondersteunen. We zijn breed inzetbaar en overzien het project zodat u er op kunt vertrouwen dat we de eindstreep tijdig bereiken. Neem dan contact op met Edwin de Wekker voor het uitzetten van het parcours! Edwin is te bereiken via 0522 74 40 34 of 06 10 88 64 01.

Over de schrijver
Jolanda
Door

Jolanda

op 14 Nov 2016

Petje af mensen!

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down