ATENSUS zoekt werkvoorbereiders!
Meer info...

Page content

article content

Samen voor een beter resultaat

RACE TEGEN KANKER – DOET U MEE?

MEPPEL – ATENSUS ondersteunt dit jaar een geweldig evenement. Een evenement met een gevoelige ondertoon. Samen met BA-Motorsport doen wij mee aan Racen tegen Kanker. 

Racing Against Cancer In 2004 is stichting ‘Racen tegen Kanker’ opgericht door Aart van Meerveld. ‘Racing Against Cancer’ is de nieuwe naam van ‘Racen tegen Kanker’. Deze stichting helpt gezinnen waarvan hun kind is getroffen is door kanker. Zo bieden zij een leuke circuitdag aan en reisjes naar pretparken of dierenparken (met de nodige middelen/faciliteiten die daarbij komen kijken), om zo even te vergeten dat de kinderen ziek zijn). Daarnaast helpen zij ook gezinnen die in de financiële problemen zitten. Zo probeert de stichting bepaalde kosten te vergoeden, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het winnen van de race tegen kanker. ‘Racing Against Cancer’ zet zich in voor de doelgroep tot 21 jaar.

In samenwerking met BA-Motorsport
Vanaf dit jaar besloot BA-Motorsport zich in te zetten voor Racing Against Cancer. Dat doen zij samen met ATENSUS, die door sponsoring de circuitdag mogelijk maakt. Boxem, oprichter Ba-Motorsport, heeft goede ervaringen opgedaan met eerdere evenementen. “Het is geweldig om te zien hoe kinderen en volwassenen die in een hartverscheurende situatie zitten de mogelijkheid hebben een dag ongestoord te genieten”. De circuitdag wordt georganiseerd door ‘Racing Against Cancer’. Op zo’n circuitdag mag het hele gezin mee achterop snelle motoren, mee in luxe sportwagens (Porsche, Lamborghini) of mee in enorme Dakar-trucks. Op het circuit zijn er veel mogelijkheden en de gezinnen kunnen optimaal genieten. Naast de auto’s en motoren is ook altijd Clown Kwibus aanwezig en kunnen de kinderen spelletjes doen bij de brandweer. Sinds 2009 doet Defensie ook mee aan de circuitdag. ‘Racing Against Cancer’ mag gebruik maken van het oefenterrein ‘de Haar’ en diverse legervoertuigen. De circuitdag wordt jaarlijks organiseert.

Ieder jaar een aantal reisprojecten
Ieder jaar organiseert ‘Racing Against Cancer’ ook een reisproject. In oktober gaan veel gezinnen samen 4 dagen op vakantie. Zo gaan de gezinnen dagelijks een pretpark of dierenpark bezoeken. Er gaan zo’n 30 a 40 gezinnen mee. De hele reis wordt compleet verzorgt. ‘Racing Against Cancer’ wil de gezinnen het gevoel geven dat ze écht vakantie hebben. Zo zijn er vrijwilligers mee op reis om de gezinnen in de watten leggen. Het unieke aan zo’n reis is dat de gezinnen samen zijn en hetzelfde doormaken.

Een steentje bijdragen?
Iedereen die dit evenement een warm hart toe draagt kan dit evenement sponsoren. Ook andere bedrijven kunnen een sponsorbijdrage leveren voor deze dag , meer informatie hierover kunt u krijgen via info@ba-motorsport.nl . Ook kunt u als bedrijf of particulier kan via de website www.racentegenkanker.nl vanaf 1 maart een donatie op naam van BA-Motorsport / Patrick Boxem doen. Vorig jaar is ruim € 42.000,- opgehaald tijdens de circuitdag.

Doneren kan!
U kunt ook doneren via de site www.againstcanser.nl en een eenmalig bedrag over maken naar bankrekeningnummer 119369648 t.n.v. Stichting Racen tegen Kanker in Barneveld (Iban: NL25 RABO 0119 3696 48 / BIC: RABONL2U). Als u een vaste donateur wil worden, zou u het inschrijfformulier moeten invullen. (www.racentegenkanker.nl/word-donateur)

 

Comment Section

0 reacties op “Samen voor een beter resultaat

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.