Start aanbestedingsprocedure herinrichting van Stationsgebied Wezep

Begin dit jaar is ATENSUS gestart met het ontwerp van de Stationsomgeving en de Stationsweg te Wezep. Het ontwerp is na de presentatie aan de omwonenden, nu definitief vastgesteld. Daarmee kan de aanbestedingsprocedure van start gaan. 

De werkzaamheden binnen dit project zorgen ervoor dat de Stationsweg hetzelfde uiterlijk krijgt als het eerder opnieuw ingerichte gedeelte. Ook is er gekeken naar de veiligheid voor zowel fietsers en voetgangers als automobilisten. Naast het verbinden van de twee gebieden worden gelijktijdig andere optimalisaties uitgevoerd. Er wordt een bushalte geplaatst, waardoor het mogelijk wordt reizigers netjes af te zetten op de trein.

Aanbesteding op laagste prijs
ATENSUS verzorgt namens de gemeente Oldebroek de aanbestedingsprocedure. Het werk wordt aanbesteed op basis van het gunningscriterium: laagste prijs. De verwachte doorlooptijd van de procedure is circa 7 weken, vanwege de bouwvak. De aanbestedingsdatum staat gepland op donderdag 20 september. De aannemer met de laagste inschrijving heeft een aantal weken de tijd zijn werkzaamheden voor te bereiden en de benodigde plannen aan te leveren. De verwachting is dat de werkzaamheden buiten in week 39 uitgevoerd worden. De werkzaamheden worden nog dit jaar afgerond.

Meer informatie?
Wanneer u meer wil weten over dit project, kunt u contact opnemen met Edwin de Wekker van ons bureau. Hij is bereikbaar via het telefoonnummer (0522) 74 40 34.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken koekjes...
arrow_drop_up arrow_drop_down