arrow_drop_up arrow_drop_down

ATENSUSHet civieltechnische advies- en ingenieursadvies

Gesprek aan de keukentafel

Het thuisgevoel bij ATENSUS! Een goed gesprek aan de keukentafel met een kopje koffie. Bij ons maak jij het mee. Wij merken dat onze opdrachtgevers steeds vaker de meerwaarde inzien van een adviesbureau dat meedenkt, kwaliteit levert en verder kijkt. Dat is precies het huiskamergevoel en wij staan daarvoor symbool.

Wij zijn prettig anders!

Stel, jij bent met vrienden op pad en gaat een hapje eten. Wat bepaalt dan het restaurant van jouw keuze? Juist! De sfeer. 


De muziek, de bediening en de bezoekers bepalen de sfeer. Als jij je daar thuis voelt, maak jij de keuze en blijf jij hangen. Bij ons proef jij ook die sfeer. Het startoverleg voor een nieuw project in onze huiskamer, aan de keukentafel. De deur staat altijd open, dus kom een keer langs aan het einde van jouw werkdag en wij vertellen jou waarom wij ondernemen en hoe wij dat doen. En natuurlijk ook wat wij voor jou betekenen. In die volgorde. 


En natuurlijk bepaal jij zelf of jij bij ons in de huiskamer plaatsneemt of onze voordeur voorbij loopt.

Zeg vaarwel tegen het zakelijke, wees welkom in onze huiskamer!


Sfeer zegt veel over de manier van omgang. Zeg nou zelf. Jij komt toch liever binnen in een warme huiskamer waar een heerlijk bakje koffie op jou wacht, dan in koud zakelijke bedrijfsferen? 


Een gesprek in de huiskamer voelt goed. Het is immers thuis. Thuis, waar ieder zichzelf is en waar de mooiste idee├źn ontstaan. Ervaar dat gevoel bij ATENSUS. Luisteren naar jouw verhaal en al meedenkend zoeken naar oplossingen. 


Onarmt door een grote familie door onze visie op samenwerking. Allemaal de zelfde prettige instelling. Dat onderstreept het huiskamergevoel en zorgt voor een prettig samenwerking. Maar het gaat ook over inhoudelijke projecten. Het resultaat misschien? Ja, ook het resultaat. Maar beter nog: de weg er naar toe.De interactie, de samenwerking, het vertrouwen in elkaar en het gevoel dat eenieder de schouders er onder zet en de klus samen klaren. Dat kan alleen met de juiste sfeer. Het huiskamergevoel. En dat kan het beste met ons.

Wij gebruiken koekjes...