ATENSUS zoekt werkvoorbereiders!
Meer info...

Page content

article content

Unieke samenwerking met Het Kollektief

MEPPEL – Het Kollectief biedt een werkplek aan ongeveer 30 mensen met een verstandelijke handicap. Het Kollektief bestaat uit Aqu’art (schilderatelier, galerie en kunstuitleen) en Het Ambacht Huys (kaarsenmakerij en keramiekatelier).

Schilderij voor onze bestaande en nieuwe klanten in bruikleen.
Om onze klantenkring uit te bereiden zijn wij steeds weer op zoek naar nieuwe contacten en opdrachtgevers. Als wij bij u aan tafel onze toegevoegde waarde mogen komen toelichten, krijgt u een prachtig schilderij te leen. Gemaakt door mensen die van onze en uw bijdrage afhankelijk zijn. Wij ondersteunen hiermee een prachtig doel. Na drie maanden ruilen wij het weer om voor een nieuwe.

Eerste schilderij voor Dienst Landelijk Gebied in Leeuwarden
Dienst Landelijk Gebied in Leeuwarden mocht heet eerste schilderij in ontvangst nemen. Projectleider Egbert Smit geeft een een mooi plek aan de muur. De aktie werd erg op prijs gesteld en wij hopen dat we er nog veel meer mogen plaatsen.

Aqu’art en het Ambacht huys
Het Kollektief bestaat uit Aqu’art (schilderatelier, galerie en kunstuitleen) en Het Ambacht Huys (kaarsenmakerij en keramiekatelier). U kunt bij Het Kollectief terecht voor de uitleen en verkoop van kunstobjecten, zoals schilderijen en kunstkoeien. Bij Aqu’art kunt u terecht voor de uitleen en verkoop van kunstobjecten, zoals schilderijen en kunstkoeien. Schilderen heeft een grote waarde voor de kunstenaars van Aqu’art. Het gaat vaak om mensen die zich moeilijk kunnen uiten of helemaal niet kunnen spreken. Schilderen is een uitingsvorm waarmee ze hun gevoelens, emoties en kijk op de wereld op een directe en eerlijke manier kunnen verbeelden. Elke kunstenaar ontwikkelt zich: door ervaring in het schilderen, maar ook door het bezoeken van bijvoorbeeld exposities en musea. De begeleiders ondersteunen de kunstenaars in het ontwikkelen en onderhouden van een sociaal netwerk in de kunstwereld en belangstellenden. Het Ambacht Huys vervaardigt in de diverse cadeauartikelen. U kunt hier terecht voor kaarsen in alle soorten, maten en kleuren en keramiekproducten als kommetjes, schalen, kaarsenstandaards en sierobjecten.

Lees meer op de website van Van Boeijen

Comment Section

0 reacties op “Unieke samenwerking met Het Kollektief

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.