14 februari 2017 

Valentijnsdag met een leuke actie!

Liefde voor het resultaat

Valentijnsdag! Een dag om de liefde te vieren. Om blij te zijn met wat je hebt of om uit te kijken naar iets nieuws. Of het nu gaat om een nieuwe liefde, of in ons geval, een nieuw project, het resultaat is dat je er voor gaat. Enthousiast en onderzoekend naar nieuwe dingen, kwaliteiten en eigenschappen. Zo voelt dat voor mij als wij weer mogen beginnen aan een nieuw project. Nieuwe samenwerkingen mogen aangaan en opnieuw werken aan een prachtig resultaat. En dat doen wij het liefst samen met u!

Dat ik samenwerking en de wijze waarop het resultaat wordt bereikt belangrijk vind, heb ik al eens verwoord. Ik noem dit het Huiskamergevoel van ATENSUS. Natuurlijk laten wij u daar graag mee kennis maken en daarom hebben we een leuke actie bedacht. Daarover hieronder meer.

Wat doe je met een nieuwe liefde?

Veroveren! En wat doen wij dan? Verleiden. Wij besteden tijd aan onze relaties. We komen regelmatig op bezoek en vragen waar u mee bezig bent. Want net als ik, praat u graag over uw passie. Uw uitdaging. En daar hebben wij nu net ons werk van gemaakt. Als advies- en ingenieursbureau zijn wij steeds op zoek naar de aansluiting tussen uw passie en onze dienstverlening.

Hoe leuk is het om te laten zien wat je aan het doen bent!

Wij zijn ongelofelijk trots op de manier waarop wij onze projecten uitwerken. Met Liefde voor het resultaat en dat laten wij graag aan iedereen zien. Want zeg nu zelf; het is toch geweldig om te laten zien waar je trots op bent. In projecten is dat soms best lastig, want het resultaat laat zich niet altijd presenteren. Maar…in geval van een ontwerp is het natuurlijk geweldig als je dat ontwerp als een mooie opgewerkte tekening kunt presenteren aan jouw wethouder of kunt laten zien aan een klankbordgroep. Dat spreekt tot de verbeelding!

Maak binnen drie weken gebruik van onze Valentijnsaktie!

Wanneer u een mooi project heeft en dat graag door ons wilt laten uitvoeren, hebben wij een mooi aanbod voor u. Als u ons een offerteuitvraag stuurt voor uw project, krijgt u van ons een open begroting en vindt u in onze aanbieding een kosteloos gemaakte zogenaamde opgewerkte tekening. Bijvoorbeeld zoals hieronder weergegeven. Deze kunt u laten zien op bijvoorbeeld uw website of als bijlage bij een persbericht. Hoe de impressie er uit moet zien, nemen wij graag met u door als we samen onze aanbieding bespreken.

atensus-opgewerkt-ontwerp-voor-presentatie

Wanneer u van dit aanbod gebruik wilt maken, kunt u met mij of met een van mijn collega’s contact opnemen. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0522 74 40 34. Of stuur ons een mail via ons contactformulier!

fijne-valentijnsdag-met-leuke-aktie

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down