1 maart 2019 

Wij Dromen, Durven en Doen al 10 jaar!

Nieuw bedrijfspand in… Leeuwarden

Tien jaar vechten, verliezen en bouwen aan een bedrijf met inhoud. Betrokken medewerkers, die staan voor een goed product en waar samenwerking de basis is. Dit jaar bestaat ATENSUS 10 jaar en in die tien jaar maakten wij stappen. Steeds meer opdrachtgevers weten onze huiskamer te vinden, wat ongelofelijk gaaf is. Wij weten het vertrouwen van gemeenten, provincie en waterschappen te winnen. De laatste jaren investeerden wij in het uitbreiden van onze portfolio van opdrachten. Dat resulteert in de toelating tot een groot aantal raamcontracten en dat geeft weer ruimte voor groei en versterkt onze ambitie; de opening van een tweede kantoor in Nederland.

“Ons werkgebied strekt zich uit van noord Nederland tot midden Nederland. Na het verwerven van het raamcontract van de drie noordelijke waterschappen startten wij een zoektocht naar een nieuw pand in Leeuwarden. Wij werkten altijd al veel voor de provincie en het Wetterskip, dus dit is een logische stap en brengt ons dichter bij onze opdrachtgevers”.

Vanaf januari dit jaar betrekken wij een ruimte in De Fabriek in Leeuwarden. Een mooie locatie waar wij het huiskamergevoel creëren. “De locatie is straks de basis voor een projectteam, dat werkt aan mooie projecten in het noorden. Een prima uitvalsbasis voor onze opdrachten voor bijvoorbeeld de gemeente Den Helder.” Werken aan uitdagende projecten voor de gemeente Leeuwarden, Provinsje Fryslân en het Wetterskip. Een vestiging in de buurt van deze partijen is een voor de hand liggende keuze. De deur staat ook daar altijd open, dus schuif aan!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down