arrow_drop_up arrow_drop_down

Bouw je mee aan het leukste advies- en ingenieursbureau?

Ben jij de werkvoorbereider (m/v) die wij zoeken? 

Het schaap met vijf poten; bestaat die wel?

Bedrijven zoeken doorgaans naar mensen die niet bestaan: jong, met véél ervaring en het liefst ook een gedegen opleiding. Wij vragen veel, maar bieden ook veel! Wij zijn allround specialisten; zijn breed inzetbaar en dus weet je dat je bij ons veel ervaring kunt opdoen. Werken bij ATENSUS is een goede investering in JOUW toekomst! Misschien hadden we beter kunnen zeggen dat wij schapen met vijf poten leveren...ATENSUS Prettig Anders! 

Wie ben jij en wat voeg je toe?

Ben jij dé persoon die flexibel is, die zich graag in de breedte ontwikkelt? Ben je gedreven en heb je ambitie. Kun je ook leren van je fouten? En beter nog, erkennen dat je ze maakt? Ben je ondernemend? En niet bang vor het onbekende?  Wij werken voor leuke opdrachtgevers zoals gemeente, waterschap, provincie en aannemers. Ook nemen wij deel in een aantal raamovereenkomsten. Dat levert continuiteit. Ons werk doen wij met een leuk team dat staat als een huis. Ervaring is belangrijk, maar belangrijker nog? Pas je in het team?


Takenpaket (32 - 40 uur)

Jouw takenpaket bestaat uit het opstellen projectdocumenten zoals bestekken, tekeningen, contracten, etc. Je bent communicatief goed ontwikkeld en legt gemakkelijk contact om technische details op hoog niveau uit te werken. Je werkt graag zelfstandig en hecht waarde aan kwaliteit. Bij het opstellen van jouw producten denk je drie stappen vooruit, buiten de kaders van de gegeven opdracht om risico's te herkennen en op te lossen. Ook is stresbestedigheid erg belangrijk in onze dynamische organisatie.


Detachering in combinatie met projectinzet

Onderdeel van onze dienstverlening is detachering aan de keukentafel. In voorkomende gevallen verrichten wij een deel van het werk aan de keukentafel bij onze opdrachtgevers. Informatie is daardoor makkelijker op te halen en wij nemen de opdrachtgever veel afstemming met de interne organisatie uit handen. Wij detacheren flexibel, wat betekent dat wij maximaal willen voldoen aan de behoefte van onze opdachtgevers.  Hoe leuk! De ene dag bij een opdrachtgever aan het werk en de andere dag op kantoor met een mooi project bezig. Op deze pagina lees je daar meer over (lees meer)


Meer informatie of solliciteren?

Wanneer je na het lezen van de de eisen nog niet de moed in de schoenen is gezakt, kun je ofwel informatie aanvragen bij Edwin de Wekker (via 06 10 88 64 01) of je sollicitatiebrief mailen naar secretariaat@atensus.nl onder vermelding van 'Schaap met 5 poten zoek kudde'. We zien jou reactie met belangstelling tegemoet!

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding MTS civiele techniek. Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk. 

Je beschikt over technisch inzicht en hebt ruime ervaring opgedaan met AutoCad en de RAW-systematiek. Je ben in staat onderaannemers aan te sturen en de informatie te vertalen in ontwerp en bestek. 

Ontwerpwerkzaamheden

Opstellen RAW bestekken en UAV-gc contracten

Opstellen kostenramingen

Verzorgen van aanbestedingsprocedures

Ben jij die stagiare die wij zoeken?

Ook opzoek naar een gevarieerde stageplek

Neem contact op met Edwin voor de mogelijkheden op het telefoonnummer 06 10 88 64 01

Welke stagiaires gezocht

Marketing & Communicatie

Civiel HBO en MBO

Secretaresse / Managementondersteuning

Wij gebruiken koekjes...