arrow_drop_up arrow_drop_down

Bouw je mee aan het leukste advies- en ingenieursbureau?

Het schaap met vijf poten; bestaat die wel?

Bedrijven zoeken doorgaans naar mensen die niet bestaan: jong, met véél ervaring en het liefst ook een gedegen opleiding. Wij vragen veel, maar bieden ook veel! Wij zijn allround specialisten; zijn breed inzetbaar en dus weet je dat je bij ons veel ervaring kunt opdoen. Werken bij ATENSUS is een goede investering in JOUW toekomst! Misschien hadden we beter kunnen zeggen dat wij schapen met vijf poten leveren...ATENSUS Prettig Anders! 

Wij hebben een aantal vacatures. Wij zoeken twee WERKVOORBEREIDERS groen / civiel met ontwerpkwaliteiten en een RECRUITER die onze detacheringspoot versterkt.

Ben jij de werkvoorbereider (m/v) die wij zoeken? 

Wie ben jij en wat voeg je toe?

Ben jij dé persoon die flexibel is, die zich graag in de breedte ontwikkelt? Ben jij gedreven en heb jij ambitie? Kun jij ook leren van jouw fouten? En beter nog, erkennen dat jij ze maakt? Ben jij ondernemend? En niet bang voor het onbekende? Wij werken voor leuke opdrachtgevers zoals gemeente, waterschap, provincie en aannemers, en nemen wij deel in een aantal raamovereenkomsten. Dat levert continuïteit. Ons werk doen wij met een leuk team dat staat als een huis. Ervaring is belangrijk, maar belangrijker nog? Pas jij in ons team?


Takenpakket (32 - 40 uur)

Jouw takenpakket bestaat uit het opstellen projectdocumenten zoals bestekken, tekeningen, contracten, etc. Je bent communicatief goed ontwikkeld en legt gemakkelijk contact om technische details op hoog niveau uit te werken. Je werkt graag zelfstandig en hecht waarde aan kwaliteit. Bij het opstellen van jouw producten denk jij drie stappen vooruit, buiten de kaders van de gegeven opdracht om risico's te herkennen en op te lossen. Ook is stressbestendigheid erg belangrijk in onze dynamische organisatie.


Detachering in combinatie met projectinzet

Onderdeel van onze dienstverlening is detachering aan de keukentafel. In voorkomende gevallen verrichten wij een deel van het werk aan de keukentafel bij onze opdrachtgevers. Informatie is daardoor makkelijker op te halen en wij nemen de opdrachtgever veel afstemming met de interne organisatie uit handen. Wij detacheren flexibel, wat betekent dat wij maximaal willen voldoen aan de behoefte van onze opdrachtgevers. Hoe leuk! De ene dag bij een opdrachtgever aan het werk en de andere dag op kantoor met een mooi project bezig. Op deze pagina lees je daar meer over.


Meer informatie of solliciteren?

Ben jij nog steeds enthousiast over deze functie? Neem voor meer informatie contact op met Edwin de Wekker (via 06 10 88 64 01) of mail jouw sollicitatie naar secretariaat@atensus.nl onder vermelding van 'Schaap met 5 poten zoekt kudde'. Wij zien jouw reactie met belangstelling tegemoet!

Jouw profiel

Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding MTS Civiele Techniek.

Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie.

Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk. 

Je beschikt over technisch inzicht en hebt ruime ervaring opgedaan met AutoCad en de RAW-systematiek.

Je bent in staat onderaannemers aan te sturen en de informatie te vertalen in ontwerp en bestek. 

Ontwerpwerkzaamheden

Opstellen RAW bestekken en UAV-gc contracten

Opstellen kostenramingen

Verzorgen van aanbestedingsprocedures

Ben jij de recruiter die onze detacheringspoot vergroot?

Bouwen aan morgen doe je met ATENSUS!

Ben jij positief ingesteld, heb jij energie voor 10 en vind jij resultaat belangrijk? Heb jij affiniteit met techniek en beter nog een netwerk? Dan kun jij bij ons direct aan de slag als recruiter. 


ATENSUS gaat voor groei! Groei in projecten maar zeker ook groei in medewerkers. Wij hebben ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en vanuit het creëren van die ruimte geven wij medewerkers de kans ook ervaring op te doen bij onze opdrachtgevers. 


Dat betekent dat wij op zoek gaan naar nieuw potentieel. De nieuwe medewerker die vanuit een stabiele basis mee bouwt aan het ingenieursbureau van morgen. Wat daarbij van belang is dat je beschikt over een netwerk dat vrij te benutten is. Wij zijn nieuw en samen met jou zetten wij in op groei. Dat betekent dat jij veel vrijheid krijgt in het invullen van je nieuwe functie. Een functie waarbij jij én de opdrachtgever maar ook de kandidaat vindt! Dat alles in een team met ambities. Morgen is vandaag! 


Als recruiter ben je constant op zoek naar nieuwe kandidaten en opdrachtgevers. Jij haalt voldoening uit het vinden van de beste professionals. Zodra jij de juiste match maakt, blijf jij constant in contact met jouw professional en de opdrachtgever. Samen kijken jullie wat het best is voor jouw professional en stippelen jullie een loopbaanplanning uit. 

 

Wat biedt jij ons?

Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus, zowel met een opdrachtgever als met een kandidaat. 
Jij hebt een winnaarsmentaliteit en gaat voor het beste resultaat. Daarbij zie jij de uitdaging onze detacheringstak verder te versterken.
Je houdt van targets en wilt deze altijd overtreffen.
Je bent flexibel en kan meerdere taken tegelijk uitvoeren.
Onderhandelen is echt jouw ding, ook over jouw salaris!
Wij gebruiken koekjes...