Bouw je mee aan het leukste advies- en ingenieursbureau?

Het schaap met vijf poten; bestaat die wel?

Bedrijven zoeken doorgaans naar mensen die niet bestaan: jong, met véél ervaring en het liefst ook een gedegen opleiding. Wij vragen veel, maar bieden ook veel! Wij zijn allround specialisten; zijn breed inzetbaar en dus weet je dat je bij ons veel ervaring kunt opdoen. Werken bij ATENSUS is een goede investering in JOUW toekomst! Misschien hadden we beter kunnen zeggen dat wij schapen met vijf poten leveren...ATENSUS Prettig Anders! 

VACATURES

Senior Werkvoorbereider

Als Senior Werkvoorbereider vervul jij een belangrijke rol in ons projectteam. Jij hebt jouw sporen verdiend en ken je de klappen van de zweep waarin je altijd de rust weet te bewaren. Je krijgt veel verantwoordelijkheid in je werkzaamheden en bent betrokken bij de projecten van ontwerpfase tot aan oplevering.

Projectleider

Jij bent verantwoordelijk voor verschillende projecten op het gebied van herinrichting en onderhoud. Daarbij is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en hoofd- van bijzaken kunt onderscheiden. Je wilt het beste resultaat bereiken voor zowel de opdrachtgever als ATENSUS.

Open sollicitatie

Ben jij energiek, gemotiveerd en goed georganiseerd met een service gerichte houding en zie jij een toekomst bij ATENSUS? Ben jij het schaap met vijfpoten die ATENSUS nodig heeft?

Laat ons weten waarom ons team wilt versterken. Reageer via onderstaande knop.

"Wij bieden maatwerkoplossingen waarbij de meerwaarde zit in het grotere geheel."


Werk je liever voor verschillende opdrachtgevers of projecten?
Onze zus ATENSUS Detachering kan je daar ongetwijfeld bij helpen.

arrow_drop_up arrow_drop_down