Mens & Omgeving

Aandacht

Wij staan ‘s ochtends op om de wereld een stukje beter te maken. We willen mensen een fijne plek geven waar ze zichzelf kunnen zijn. Op straat, bij water en groen, en in onze organisatie.

 

Aandacht, voor onze talenten, voor onze projecten & opdrachtgevers, voor de ruimte waarin we allemaal leven. Met aandacht richten we onze omgeving betekenisvol in.

Iedereen verdient een aangename leef- en werkomgeving

 
We leven en werken met elkaar in dezelfde wereld.
 

Daarom werken we bij Atensus dagelijks aan perfecte verbindingen. Zo verbinden we in de openbare ruimte de mensen aan hun omgeving en aan elkaar door te zoeken naar slimme oplossingen in al onze projecten.
 
En op de werkplek brengen we collega’s en opdrachten bij elkaar en zorgen we voor een ontwikkelplan dat bij ze past.

Academie

Onze krachten

 
Onze grote krachten zijn onze flexibiliteit, zorgzaamheid en kennis. We zorgen voor de juiste aandacht in elke fase. Dat is te zien in onze afgeronde projecten.
 
Onze klanten kennen onze mensen persoonlijk en komen graag bij ons terug. Daarom houden we oog op hen en op onze toekomst. Samenwerken is daarbij een belangrijke peiler.
 

Certificeringen

 
Atensus heeft de volgende certificeringen:
 

 
Daarnaast updaten wij ieder half jaar onze CO2 footprint.

Een leefbare omgeving

Een leefbare omgeving

Wij onderscheiden ons door op een toegankelijke en integere manier om te gaan met onze leefomgeving, opdrachten en mensen. We investeren en durven te vertrouwen in onze kennis voor een harmonieuze samenwerking en kwalitatieve adviezen en oplossingen.
 
Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, de start of uitvoering, onze positieve aandacht blijft hetzelfde.

Sinds 2009 werkt Atensus samen met aannemers, overheden en waterschappen aan het inrichten van openbare ruimtes zodat we er allemaal prettig kunnen leven.
 Projecten
Update over je omgeving

Project in beeld

Onverwachte werkzaamheden in je wijk? WIj houden iedereen graag tijdig op de hoogte.

Bekijken
Spotlight

Aangenaam, kennis, maken

Berichten over interacties tussen mens, techniek en omgeving: we vertellen je graag wie wij zijn, wat komt en is geweest.

Bekijk alles

Onze opdrachtgevers