Flexibel detacheren

Maatwerk met ruimte voor flexibiliteit

Flexibel detachering geeft ruimte!

Organisaties groeien, taken veranderen en de inzet is dynamisch. Standaard detacheringsovereenkomsten zijn niet meer van deze tijd. Het vinden van een kwalitatief hoogwaardig personeel is moeilijk. Werkgevers moeten flexibel zijn en denken mee in mogelijkheden en kansen. Wij denken met jou mee!


Door dynamische projecten is er ook sprake van een dynamische vraag en capaciteit. Het gevoel van hollen en stilstaan. Wat nou als wij daarin met jou mee gaan? Jij hebt het druk; wij leveren capaciteit. Jij hebt genoeg capaciteit; wij zetten onze medewerker in op onze projecten. Dit is flexibel detacheren.


Behoefte aan capaciteit is vaak een momentopname. Projecten zijn grillig. Wij leveren jou maatwerk. Wanneer de inzet gedoseerd op gang komt, starten wij met een minimale inzet van bijvoorbeeld één dag in de week. Wij schalen op wanneer het project meer vraagt. Als het project temporiseert, bouwen wij de inzet af. Dit is flexibel detacheren!

Detacheer!

Jij betaalt alleen de werkelijk gemaakte uren. Jij bereikt het zelfde budget met meer resultaat.

De inzet schlen wij op en bouwen wijaf binnen het zelfde contract.

Wij bieden een gedifferencieerd tarief; meer inzet per week geeft een lager tarief.

Kwaliteit en kennis van een ingenieursbureau werkt ondersteunend

Wij werken graag samen met onze opdrachtgevers. Natuurlijk is er een opdrachtgever-opdrachtnemer relatie, maar samenwerking verloopt natuurlijker als de relatie gelijkwaardig is. Wij stellen het projectdoel voorop Maatwerk leveren dus. Oog voor jouw behoefte!


Wij denken mee met onze opdrachtgevers bij het uitwerken van opdrachten. Wij voeren een deel van het werk uit. Dat is prettig. Waarom? Omdat wij gemakkelijker brondata verzamelen. Wij leren jouw organisatie kennen, omdat wij flexibel omgaan met inzet. En . . . het aller belangrijkste argument; de kennis blijft in jouw organisatie! Onze organisatie is een verlengstuk van die van jou. Gedetacheerden vallen terug op onze gezamenlijk kwaliteiten en lossen wij vraagstukken zo snel en adequaat op.

Detacheer bij ons!

Wij maken optimaal gebruik van uw organisatie door jou aan te vullen op de fucties waar jij capaciteit of kennis mist.

Jij behoudt kennis en vergroot deze door werkzaamheden in detachering uit te voeren

Onze medewerker heeft een brede kennis en ondersteunt jou op meerdere techniekvelden.

arrow_drop_up arrow_drop_down