11 oktober 2016 

ATENSUS schrijft in op raamcontract 8 gemeenten

Vrijdag 30 september sloot de kwalificatie voor een raamcontract voor diensten voor 8 gemeenten. ATENSUS schreef in op 2 van de 4 percelen. Met deze inschrijving is de basis gelegd voor hopelijk het ingaan van de volgende fase in de aanbesteding. Uiteindelijk schreven ruim 30 partijen in.

Het is niet de eerste keer dat wij inschrijven op raamcontracten. Reeds eerder schreven wij succesvol in op het raamcontract voor het Waterschap Vechtstromen. Ook werd ons een raamcontract gegund bij de gemeente Apeldoorn. Deze inschrijving betreft de voorselectie voor mededinging in het raamcontract van 8 gemeenten (Gemeente Elburg, Gemeente Harderwijk, Gemeente Hattem, Gemeente Heerde, Gemeente Nunspeet, Gemeente Oldebroek, Gemeente Putten en de Gemeente Zeewolde). Totale omzet over de vier percelen is ruwweg € 3.000.000,-. Wij hopen ons te kwalificeren voor de percelen 1 en 2 respectievelijk infrastructuur en directievoering en toezicht.

Inschrijving in samenwerking
Samenwerking is de toekomst. Alle signalen staan op groen. Kennis is niet meer exclusief een een organisatie gebonden wat betekent dat juist de kwaliteit in samenwerking de basis voor opdrachten vormt. Wij zijn ons daarvan bewust en dat uit zich op verschillende manieren. “Transparantie is een belangrijke basis in het versterken van samenwerkingsverbanden”. Dat geeft duidelijkheid en vertrouwen in de richting van onze opdrachtgever en versterkt het beeld dat wij willen uitstralen; namelijk een betrouwbare partner die een project kan uitwerken en desnoods ook kan uitvoeren waarbij alle onderdelen van het project onderkent en geborgd zijn. Dát is onze kracht!

2e fase aanbesteding start 18 november
De tweede fase van deze aanbesteding zal vanaf 18 november 2016 in gang gezet worden. In deze fase wordt de gegadigden gevraagd een nadere offerte in te dienen waarbij prijs voor 40% meedoet en kwaliteit voor 60%. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat de door ons ingediende referenties leiden tot toelating tot deze fase”. De uitslag van de aanbesteding moet leiden tot het contracteren van 5 raamcontracthouders voor de percelen 1 en 2. Uitslag medio  week 9 2017.

Ook op zoek naar een platform voor samenwerking?
Wij zijn altijd op zoek naar het versterken van de samenwerking met onze partners. Bent u een expert? En werk u graag samen aan uitdagende projecten? Neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar via het telefoonnummer (0522) 74 40 34 of 06 10 88 64 01.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down