07 november 2018 

ATENSUS toegelaten in raamcontract drie waterschappen

Nieuwe kansen!

Opnieuw nemen wij deel in een raamcontract. Dit keer is het een raamcontract voor de werkzaamheden van het Wetterskip Fryslân, Waterschap Hunze en Aa’s en het Waterschap Noorderzijlvest. Goed nieuws, want wij voerden de afgelopen drie jaren geen werkzaamheden uit voor de drie waterschappen in Noord Nederland.  “Helaas mistten wij de eerste aanbesteding, dus zaten wij niet meer aan tafel. Erg jammer, want wij hebben in het verleden veel in Friesland gedaan”. 

Momenteel nemen we deel in twee andere raamcontracten. Het raamcontract van de Provincie Overijssel en het raamcontract voor de vijf waterschappen in Midden Nederland. Het geeft een continue stroom aan opdrachten en wij plaatsen ons op steeds betere posities. Voor onze toekomst is dit van groot belang. “Wij zijn nog steeds aan het groeien. Dit jaar zijn er vier enthousiaste medewerkers bijgekomen. De groei gaat gelijk op met het toenemen van onze opdrachten.

14 Vakgebieden en drie taakvelden

De aanbesteding is verdeeld is drie taakvelden; watersysteem, waterveiligheid en waterketen. Binnen de drie taakvelden is er sprake van 14 vakgebieden. Wij schreven in op nagenoeg alle. Door de jaren heen hebben wij een imposante referentielijst opgebouwd. Projecten verdeeld over verschillende pijlers (infra, ruimte, landschap, burgerparticipatie en detachering) en variatie in schaalgrootte. “Door onze diversiteit in deskundigheid, verschil in opdrachtgevers en bovenal de competenties van onze medewerkers kunnen we inspelen op verschillende vraagstukken. Dat maakt ons interessant. Ook het ‘Huiskamergevoel’ zorgt voor aansluiting met onze opdrachtgevers.”.

Houd onze projectenpagina in de gaten voor meer nieuws over de verworven projecten.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down