1 december 2020 

ATENSUS vult team aan met projectleider

Als organisatie hebben wij ook te maken met de invloed van corona. Meer op afstand van onze opdrachtgevers maar daardoor ook meer tijd om orde op zaken te stellen. En dat leidt tot verbetering. Zo hebben we de laatste maanden het team uitgebreid met nieuwe medewerkers die vol enthousiasme  aan de slag gaan. Er worden verbeteringen doorgevoerd en oude gewoonten tegen het licht houden. En dat past heel goed in deze tijd van stilstaan en het oude loslaten.

Onderdeel van dat proces is dat we onze medewerkers graag laten doen waar ze goed in zijn. Flexibiliteit kan alleen ontstaan als je in beweging blijft. En persoonlijk inzicht is dan een vereiste. Om inzicht te krijgen heeft een aantal medewerkers het TalentBoard ingevuld. Het TalentBoard geeft medewerkers inzicht in waar hun kracht ligt. En dat is waardevolle informatie omdat dat ons team verder versterkt en optimaliseert. Marianne Boerman van Steyn en Allberg ondersteunt onze organisatie met het uitwerken hiervan.

Michiel is onze nieuwe projectleider

Michiel is onze nieuwe projectleider. Hij gaat aan de slag via ons zusterbedrijf ATENSUS Detachering. En daarin hebben we de combinatie met de projecten gelegd. Michiel werkt twee dagen voor ATENSUS waar hij de projecten van Bart Hoogendorp gaat overnemen zodat Bart zich kan toeleggen op het schrijven van bestekken. Bart zal Michiel in heel veel werkzaamheden ondersteunen.

Met Michiel hebben we weer een mooie stap gezet. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij verschillende ingenieursbureaus waaronder RHDHV. Daar heeft hij als projectleider projecten voorbereidt van gelijke strekking. Michiel heeft nog twee dagen tijd over. Kortom is er een project waar iemand met kwaliteit en kunde mee aan de slag moet, dan is Michiel een uitstekende keus. Weten waarom? Kijk dan even op zijn profielpagina en lees meer in zijn octagram.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down