1 januari 2018 

Edwin Ypma versterkt het team met specifieke kennis

Mijn uitdaging start nu

Een nieuw jaar, dus tijd voor een nieuwe baan! Eind vorig jaar zocht ik naar een nieuwe uitdaging. Ik werkte  afwisselend bij verschillende ingenieursbureaus en aannemers. Tot voor kort werkte ik met veel plezier als werkvoorbereider bedrijfsbureau bij aannemingsbedrijf Van der Meer uit Scharnegoutum. Een mooi bedrijf waar ik veel praktijkervaring heb opgedaan. Nu is het tijd voor Prettig anders!

Een korte introductie. Edwin Ypma, een man van 53 (1964) jaar, die waarde hecht aan een goede samenwerking. Het verloop van mijn carrière is afwisselend te benoemen. Met ruim 30 jaar ervaring in het civiel technisch werkgebied deed ik al veel ervaring op met uitbreiding in kennis. Het ingenieursbureau ‘de aannemer’ en de aannemer noemde mij “de adviseur”.

Mijn brede ervaring gebruik ik goed in mijn nieuwe baan bij ATENSUS. Ik ben er van overtuigd dat alleen door samenwerking het project slaagt.  Juist daarom koos ik voor ATENSUS. Ook  sprak mij de deskundigheid, flexibiliteit, openheid en de ‘met beide benen op grond mentaliteit’ erg aan. De sfeer van het huiskamergevoel vind ik zeer prettig.

ATENSUS levert brede kennis en kunde. Mijn toegevoegde waarde ligt onder andere op het vlak van de uitvoering. Vanuit mijn praktijkervaring kijk ik op een andere manier naar contracten. Dat levert meerwaarde op voor de opdrachtgever. Ik vind zwakke plekken en repareer deze voordat het in de uitvoering tot problemen leidt. Ik laat mijn waarde zien in het voeren van directie op het werk. Ik ken het aannemersspel als geen ander. Ook daarin kunnen wij elkaar versterken. Kortom, ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik vertel jou graag wat ik voor jou kan betekenen!

Tot gauw!

Edwin Ypma
06 15 03 28 39
0522 74 40 34

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down