Even voorstellen: Jan-Willem van Reijmersdal

Prettig anders? Je zou mij wellicht niet meteen verwachten in de civiele techniek. Mijn achtergrond is nogal divers. Ik ben afgestudeerd als autonoom beeldend kunstenaar, heb een videoproductiebedrijf gehad, ik ben werkzaam geweest als filiaalmanager in de retail en mijn laatste functie was hoofd productie bij een kruidenverwerker.

Een kunstenaar weet één ding heel zeker; alleen red ik het niet. Ik zal me moeten verbinden, verenigen met anderen. Het collectief krijgt altijd meer gedaan, dan de eenling. De ondernemer kan niet zonder stevig netwerk, goede referenties en kruiwagens die je ergens binnen weten te brengen. De retail draait om snelheid, netheid en klantvriendelijkheid. De klant is koning en je werkt voortdurend in het zicht van je klanten. In de productie is efficiëntie het toverwoord, hoe haal je uit zo min mogelijk middelen een zo hoog mogelijk resultaat?

Ik neem de dagelijkse bedrijfsvoering voor mijn rekening. Komende weken zal ik observeren en absorberen wat ik tegenkom bij ATENSUS, vervolgens kan ik mijn eigen visie daar aan toevoegen.

In iedere succesvolle organisatie is er één cruciale factor: de mens. En hier komt een belangrijk aspect aan bod waarom ik me op mijn plek voel bij ATENSUS, aandacht en betrokkenheid. Het zijn kernwaarden die verankerd zijn in de filosofie waarmee het bedrijf opereert. Aandacht en betrokkenheid voor je klant, je visie en ontwikkeling. Het begint altijd bij de mensen, je collega’s  die alles mogelijk maken.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down