ATENSUS zoekt werkvoorbereiders!
Meer info...

Page content

article content

Door gebouwen heen met de Urban Trail in Zwolle!

Grenzen vervagen. Ze zijn er niet. Door de deur en gaan!

Zondag 19 juli 2017. Het weer lijkt aardig goed als ik op sta. Ik ben niet goed uitgerust. Het was een drukke week. Van uitrusten komt niets vandaag. Vandaag staat de Urban Trail in Zwolle op het programma. Bart vertelde van de week dat hij een startbewijs heeft gewonnen. “Doen jullie mee?” plaats hij in onze groepsapp. Ik was de enige zonder verplichtingen in de ochtend dus de keuze was gemaakt. Ik moest mee. En wat was het gaaf!

Bioscoopje pakken?

De start op de Melkmarkt in Zwolle is er een in fasen. Bart en ik genieten van de verschillende deelnemers. Werkelijk van alles loopt langs. Dat is ook het mooie aan hardlopen; iedereen is gelijk. Verschil is niet zichtbaar. Wij doen mee in de tweede startgroep. Toch maar even een korte opwarmronde. Of het zin heeft weten we niet want een blik op de vorige startronde, leert dat het erg lang duurt voordat het vak leeg is. Maar goed. Wat maakt het uit.

De start is top. We worden vermaakt door een entertainer. Moeiteloos praat hij ons naar het moment dat we mogen. Vol ongeduld natuurlijk. En dan is het zo ver. Hoe leuk is dat…onderweg over trappen door deuren, over mooie bruggen en dan door de bioscoop.

Daar blijft het niet bij. Tijdens het lopen is er tijd voor af en toe bijkomen. Een paar trappen, een winkel en een restaurant. Uiteindelijk is het een intervaltraining. Geweldig! En het enthousiaste publiek zorgt voor de nodige aanmoedigingen.

Al met al een geweldig evenement en zeker leuk om te herhalen!

Comment Section

0 reacties op “Door gebouwen heen met de Urban Trail in Zwolle!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.