14 november 2016 

Het Huiskamergevoel van ATENSUS

Waar voel je je thuis?

Wij willen dat u zich bij ons thuis voelt. Dat u een goed gesprek kunt hebben aan de keukentafel. Bij ons kan dat en wij hebben gemerkt dat onze opdrachtgevers steeds vaker inzien dat het loont een adviesbureau te kiezen dat meedenkt, kwaliteit levert en zeker ook verder kijkt dan haar opdracht groot is. Wij staan symbool voor het huiskamergevoel.

ATENSUS is een advies- en ingenieursbureau als geen ander. Wij stellen uw project centraal en kijken verder dan onze neus lang is. Waarom? Omdat wij voor een duurzame relatie gaan. En dat is goed ondernemerschap verbonden met vakmanschap!

Edwin de Wekker

Het belang van het huiskamergevoel

Een gesprek in de huiskamer voelt goed. Het is immer thuis. Thuis kan je jezelf zijn. Thuis aan de keukentafel ontstaan de mooiste ideeën. Dat gevoel vindt u bij ons. Wij luisteren naar uw verhaal. Door onze visie op samenwerking hebben we een grote familie gekregen. Allemaal met dezelfde prettige instelling. Dat onderstreep het huiskamergevoel en zorgt er voor dat het met ons prettig samenwerken is.

Waar het om gaat is dat we alles weer terug brengen waar het in projecten om gaat. Het resultaat misschien? Ja, ook het resultaat. Maar beter nog de interactie, de samenwerking, vertrouwen en het gevoel dat je met zijn allen de schouders er onder zet en die lastige klus klaart. Dat kan alleen met een huiskamergevoel. Dat kan alleen aan de keukentafel. En dat kan het beste met ons.

Prettig Anders!

Stel je bent met vrienden op pad en wilt een hapje eten. Wat bepaalt dan het restaurant van jouw keuze? Juist! De sfeer. De sfeer wordt onder andere bepaald door de muziek, de bediening en de bezoekers. Als je daar thuis voelt is de keuze gemaakt. Bij ons kun je ook de sfeer proeven. Wij vertellen u graag waarom wij ondernemen en hoe wij dat doen. En natuurlijk ook wat wij dan kunnen doen. In die volgorde. En natuurlijk bepaalt u zelf of u bij ons in de huiskamer plaatsneemt of aan onze voordeur voorbij loopt.

Kom kennismaken en maak een afspraak!

Hoe doe je dat? Kennismaken. Op zich niet heel moeilijk zou je zeggen, maar de werkelijkheid is toch anders. Probeer maar eens een agenda op elkaar af te stemmen. Dat valt niet altijd mee. En dus doen wij dit anders! Wij geven u de mogelijkheid om op vrijdag bij ons binnen te lopen. U wordt ontvangen met een kopje koffie en aan tafel hebben wij een goed gesprek.

Dat kan over van alles gaan. De huidige markt, ontwikkelingen binnen uw organisatie, misschien heeft u zelf een hond en vindt u onze bedrijfshond Benthe he-le-maal te gek! Tegelijkertijd laten wij u zien waar wij aan werken. Waar wij enthousiast van worden en misschien delen wij het enthousiasme!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down