arrow_drop_up arrow_drop_down
1 maart 2019 

Het middelpunt van Nederland Oosteinde!

Het middelpunt van Nederland Oosteinde!

In de huiskamersfeer

Het geografisch middelpunt van Nederland ligt slechts 1,4 km van ons nieuwe vestigingsadres vandaan. Hoe kan het ook anders; wij stellen onze opdrachtgevers steevast centraal bij het uitwerken van verschillende werkzaamheden. Dus, op zoek naar een nieuw huis in Oosteinde, 10 km van Meppel met een snelle aansluiting op de A28 en A32. Stel, jij bent onderweg naar onze locatie, sta dan even stil bij de mooie omgeving hier in Oosteinde.

Halverwege januari 2018 namen wij onze nieuwe intrek. Dat betekent nogal wat. Er moest van alles gebeuren in een korte tijd. Zelfs rondom de feestdagen. Gezellig kerstdiner, de feestjes en de die verplichte maar leuke familiebijeenkomsten. En tussendoor; het inpakken van verhuisdozen, opruimen en het regelen van allerlei zaken. Met zo’n sterk team valt alles op zijn plek! En post… Geen enkel probleem, want onze postbus is gewoon up to date!

Een mooie locatie; check. Genoeg ruimte; check. Voldoende werkplekken… Tja, dat is nog even een dingetje. Genoeg plek, maar om dat daadwerkelijk te realiseren, moeten wij flink aan de bak. De bestaande schuur moet worden omgebouwd.

In de verbouwde schuur creëren wij ongeveer 17 werk- plekken in huiskamersfeer. Als jij bij ons binnenloopt, word jij omarmd door ons huiskamergevoel. Een geschikte en geweldige locatie als basis. De inrichting van de ruimten sterken dat gevoel. Onze bedrijfsfilosofie is eigenlijk heel eenvoudig. “Waarom zou jij tot jouw pensioen in een geestdodende omgeving werken en niet in een pand, wat uitnodigt jouw pantoffels aan te trekken als jij jouw jas ophangt? Met natuurlijk een lekker warm kopje koffie.

Een voorwaarde is dat onze medewerkers zich thuis voelen en daardoor juist creatiever zijn in het zoeken naar oplossingen. Grotere betrokkenheid bij de dingen, die ze voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Kortom, een omgeving die uitnodigt tot betere resultaten.

Onze bedrijfsfilosofie zetten wij door in de samenwerking met onze opdrachtgevers. Kom bij ons aan de keukentafel zitten. Samen bekijken wij de te bewandelen weg om zo het project tot een mooi einde te bren- gen. Samenwerking is daarbij een gegeven. Dus Kom vooral eens kijken en proef de sfeer!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Wij gebruiken koekjes...