31 augustus 2017 

Informatieavond plan Molenhof Apeldoorn goed bezocht

Ruim 100 belangstellenden namen kennis van de plannen

donderdagmiddag hebben ruim 100 belangstellenden kennis kunnen nemen van het bouwplan Molenhof te Apeldoorn. In het plan worden 31 appartementen en vooralsnog 17 woningen gerealiseerd. Het plan Molenhof is een van de laatste te ontwikkelen vlek in het Welgelegenpark van het Kanalengebied in Apeldoorn. Daarmee komt zicht op het afronden van een gebied dat in de laatste tientallen jaren een ware metamorfose heeft ondergaan.

Bouwplan in fasen uitgevoerd

De woningen en appartementen worden door Nijhuis ontwikkelt. Er zal worden gestart met de appartementen. Daarna wordt gestart met de woningen. De omgevingsvergunning is ingediend en de verwachting is dat er medio november gestart kan worden met de bouw. De eerste appartementen worden, als de bouw voorspoedig verloopt, voor de bouwvak 2018 worden opgeleverd aan de ontwikkelaar. Na de bouwvak volgen dan de grondgebonden woningen.

Bouwrijp maken

De gemeente Apeldoorn heeft in een aanbesteding de firma Van Spijker infrabouw uit Meppel gecontracteerd voor het inrichten van het gebied. De aannemer legt riolering aan en legt de basis voor de ontsluiting van de woningen. De werkzaamheden moeten tijdig worden opgeleverd zodat de Nijenhuis in november 2017 kan starten met de bouw van de appartementen. Onderdeel van het bouwrijp maken is ook het aanbrengen van de kabels en leidingen voor de nieuwe woningen. Er wordt op 11 september 2017 gestart met de werkzaamheden. Oplevering medio oktober 2017.

Meer weten over dit project?

Wanneer u meer informatie over dit project wilt, kunt u contact opnemen met Edwin de Wekker van ons bureau. Hij is bereikbaar via (0522) 74 40 34 of via 06 10 88 64 01. Wanneer u specifieke vragen heeft over de uitvoering kunt u contact opnemen met de directievoerder Tonnie Berends van de gemeente Apeldoorn. Hij is bereikbaar via 14 055.

 

Over de schrijver
A.j.schreuder
Door

A.j.schreuder

op 18 Feb 2018

Wanneer gaat men beginnen met de bouw? Kijk nog steeds in dat lelijke gat.

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down