23 september 2016 

Kennismaken met..... Bart Hoogendorp

In deel één van een nadere kennismaking met onze bureau, laat Bart wat meer van zichzelf zien. Wij vinden de persoonlijke relatie met onze opdrachtgevers erg belangrijk. Dat zorgt voor meer betrokkenheid bij het uitwerken van uw uitdaging en eerlijk gezegd voelen wij ons prettiger bij deze persoonlijke aanpak. Ons vak wordt namelijk steeds menselijker en minder technisch.

Humor… volgens mij is dat een woord dat het beste bij me past. Ik kan me geen dag voorstellen zonder humor. Ik hou van een geintje vind ook dat er tijdens het werk zeker ruimte voor moet zijn. Toen ik 2 jaar geleden voor het eerst in contact kwam met ATENSUS had ik direct het gevoel dat dit een bedrijf is waar ruimte is voor zo’n ‘grappenmaker’ als ik.  Na mijn HBO studie Bagger-, Kust- en Oeverwerken heb ik veel verschillende banen gehad. Bij aannemers of ingenieursbureau’s, grote en kleine bedrijven heb ik mijn inzet gegeven. Altijd voor meer dan 100% ook al moest ik er voor naar Amersfoort of Lelystad.  Bij al die banen heb ik ontdekt wat voor mij het prettigste is… een kleinschalig bedrijf waar iedereen gelijk is en je samen het werk maakt. En dat is precies wat ATENSUS is. Hier zit ik dus precies op mijn plek!!

Ik ben nu 32 en ben geboren en getogen in het mooie Bellingwolde. Na de MAVO ben ik Civiele Techniek gaan studeren in Groningen. Om na 5 jaar MBO Civiele Techniek niet nog eens 3 jaar ‘het zelfde’ te doen koos ik bij het HBO voor de specialisatie Bagger-, Kust-, en Oeverwerken.  Ik zag de ideale kans om goed betaalt de hele wereld te zien bij een van de grote Baggerbedrijven van de wereld. Na daar tijdens mijn stage wat aan geroken te hebben in Zuid-Spanje en Dubai liep ik hier in Nederland mijn vrouw tegen het lijf. En daarmee was de noodzaak om de hele wereld over te reizen niet zo groot meer. Ik ging dus in Nederland aan het werk en sinds Juli 2009 zijn wij gelukkig getrouwd en nu al bijna 3 jaar de trotse ouders van een prachtige dochter Sophia.

Ik houd mij bij ATENSUS bezig met veel voorkomende werkzaamheden maar toch voornamelijk met werkvoorbereiding. Het opstellen van RAW-bestekken, ontwerptekeningen, een plan van aanpak of ontwerpnotitie. Het leuke daaraan is dat ik steeds wisselende werkzaamheden en contacten heb. Onderling met collega’s sparren over een technische oplossing of in overleg met een opdrachtgever om de wensen en eisen af te stemmen. Bij ATENSUS  krijg ik de ruimte om alles te doen wat ik leuk vindt en te laten zien wat ik kan. Dat alles met een club leuke enthousiaste collega’s die mij en mijn flauwe grapjes nog altijd tolereren. Een betere baan kan ik me niet wensen!!

Ik maak graag nader kennis met u in een project waar wij de uitdaging in zien!

Bart
(0522) 74 40 34

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down