01 november 2017 

Nieuwe uitdaging, nieuwe kansen!

Terug naar de civiele techniek

2014, het jaar dat ik, Gabin Kooistra, afstudeerde voor de opleiding Civiele Techniek aan de NHL in Leeuwarden. Tijd om mijn kennis toe te passen in de praktijk. Maar een baan vinden… ho maar. Met mijn praktische instelling in combinatie met het denken in oplossingen, vond ik een baan op detacheringsbasis. In die tijd deed ik ervaring op, maar kwam mijn civiele achtergrond niet goed tot zijn recht. Vandaar dat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.

Na aardig wat zoekwerk kwam ik in contact met ATENSUS. De klik was er en sinds november afgelopen jaar ben ik hier werkzaam op detacheringsbasis. ATENSUS biedt mij de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen binnen de weg- en waterbouw. De werksfeer voelt als een warme huiskamer. De communicatielijnen zijn kort, waardoor ik direct goed kan afstemmen. Ik zit er zeker op mijn plek!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down