7 november 2018 

Ons team versterkt

Jurjen en Ronald zetten de stap

ATENSUS groeit. Steeds vaker vinden wij nieuwe opdrachtgevers en zij vinden ons. Een mooie ontwikkeling! De groei in opdrachtgevers zorgt ook voor behoefte aan nieuwe medewerkers. Werkvoorbereiders in het speciaal. Het vinden van juiste mensen is niet heel makkelijk. “Wij zijn maar een kleine partij in de markt. Werkvoorbereiders, die toe zijn aan een nieuwe stap, vinden ons niet direct tussen alle andere partijen. Maar als de eerste stap binnen de deur is gezet, is de reactie steevast positief. Een leuk team, mooie werkplekken en het herkenbare huiskamergevoel wordt gewaardeerd. Als jij dan toch minstens 8 uur van huis bent, dan op tenminste een plek met een goede sfeer! 

Jurjen Sikking, werkvoorbereider met klapper

Sinds 22 mei is Jurjen Sikking aan ATENSUS verbonden. “Na 18 jaar Witteveen+Bos was het tijd voor een nieuwe stap. En ATENSUS was die stap!” Jurjen kijkt met plezier terug aan de afgelopen periode. ATENSUS is een leuk bedrijf. De diversiteit in projecten is wat mij het meest aanspreekt. “Vandaag ben ik bezig met de voorbereiding van het groot onderhoud van de N765. En morgen met een loswal. Wat ik mooi vind is dat ik hier het vertrouwen krijg om zelfstandig projecten op te pakken”.

Jurjen heeft een klapper. Een mooie klapper waar hij al zijn aantekeningen in bijhoudt. Dat doet hij heel secuur en gestructureerd. Is dat nodig bij ons? Nou, het is geen vrijgevochten bende bij ons, maar iemand die anders helpt met structuur en overzicht houden is natuurlijk erg handig. Moeiteloos vindt hij zijn aantekeningen daarin terug. Jurjen heeft inmiddels zijn draai gevonden en past prima in ons team. In de groeps-app zorgt hij voor een vrolijke noot en als er wat uitgevochten met de nerfguns is, is hij er als de kippen bij. Kortom een aanwinst waant hij speelt vaak mee in mijn team…

Ronald de Jong, op zoek naar een basis

Ronald is net gestart. 1 november om precies te zijn. Ronald is parttime werkvoorbereider. Serieus en houdt de rest een beetje in het gareel. Af en toe komt hij met een rake opmerking op de proppen, de rest ver achter zich latend. Ze moeten nog even aan hem wennen. Ronald deed zijn ervaring op bij Lokema. Een middelgrote aannemer uit Fryslân. Hij werkte aan verschillende projecten in de werkvoorbereiding. Goot en klein. Met een aannemersblik kijkt hij naar de projecten waar wij aan werken. En dat is mooi meegenomen. Ook in het toezicht is Ronald een kei. Immers hij weet precies hoe het zou moeten gaan.

Nieuwe kansen

Met deze nieuwe medewerkers, bouwen wij verder aan een prachtig bedrijf. Op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden ons werkveld uit te bereiden. Kortom, ben je een opdrachtgever met een uitdaging? Kom binnen in onze huiskamer en wij lossen het op. Samen!

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down