20 december 2016 

Fijne feestdagen en een gezond 2017

Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

Wij hebben een bewogen jaar achter de rug. We hebben doelen gehaald en ook doelen niet gehaald. Successen behaald en teleurstellingen verwerkt. We hebben zelfs afscheid moeten nemen van een fijne collega. Maar die heeft haar kans gegrepen en is aan het bouwen aan haar eigen bedrijf. Eind goed al goed? JA! Waar het uiteindelijk om gaat is dat je leert van wat er op je pad komt. Positief en negatief. Daar is dan toch ook de balans.

Wat ik het afgelopen jaar heb mogen ervaren is wat voor fijn team wij hebben. Betrokken medewerkers die echt, echt hart voor de zaak hebben. Die als het even tegenzit geen verlof op nemen of gewoon even een korte vakantie pakken. Die de schouders er onderzetten. En weet je wat het mooie is? Zijn doen dat niet voor mij! Zij doen dat voor u! Ja…u. Meneer de opdrachtgever! En dat is nu direct wat ons anders maakt. “Prettig anders” is niet voor niets onze lijfspreuk. De tijd dat een directeur eigenaar maar bepaalde wat er gebeurde is voorbij. De tijd dat een medewerker maar vond dat de eigenaar maar goed was voor één ding; het betalen van salaris. Die tijd is voorbij. Onze medewerkers weten dat ik slechts een tussenpartij ben. De dealer. The Middleman. Ik schuif immers met salaris. Wil de echte salarisbetaler opstaan…..En ja, dan kijken ze naar onze opdrachtgevers. Want daar doen ze het voor! Stuk voor stuk gaan ze voor uw belang. Dat is het huiskamergevoel van ATENSUS. Iets waar wij trots op zijn. Dus, bij deze onze dank voor het vertrouwen dat u in ons heeft gehad!

En zo kan het zijn, dat wanneer ik aan mijn gewaardeerde collega’s vraag of er nog koffie is, natuurlijk met het doel dat die door hen wordt gezet, er een kritische wenkbrauw wordt opgetrokken. Tja….en dan zet ik het zelf maar….

kerstkaart-2017

Wij wensen dan ook iedereen prettige feestdagen en een gelukkig 2017. Wij werken, ook in het nieuwe jaar, graag weer met u samen aan toonaangevende projecten!

Namens ons allen,

Edwin, Patrick, Bart, Karin, Anton, Marianne, onze duurzame partners en natuurlijk Benthe!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down