31 maart 2016 

Spring de lente in!

Vandaag maken de wolken plaats voor grote stukken blauwe lucht: de lente is in aantocht! De dagen met een heerlijk briesje, samengeknepen ogen door de felle zon op het terras. Dit seizoen geeft energie. Energie om weer in je klanten te stoppen. De lenteboost!

Een van deze lenteboosts is de themamiddag ´Burgerparticipatie in de openbare ruimte´. Wij verwelkomen u graag op deze middag om samen met u en anderen die hiermee te maken (willen) hebben deze middag interactief in te vullen.

De energie hebben wij ook mogen stoppen in NL doet. Landschap Overijssel zette ons aan het werk in het Carstenbosch in
IJhorst. In dit bos van Landschap Overijssel werken al enige tijd een aantal vrijwilligers met vluchtelingen. Wij hebben samen met hen bankjes gemaakt en bomen omgezaagd. Alles was goed geregeld en we werden verwend met heerlijke koffie, bosbessencake en soep in het bos opgewarmd boven het vuur. We troffen het met het lenteweer! Al met al een geslaagde ochtend!

Wij willen onze energie ook graag steken in uw vragen en doelen. Onze paasactie was dan ook ‘U vraagt, wij broeden’. We denken graag met
u mee, verenigen graag onze kennis met uw kennis, zodat uw uiteindelijke resultaat behaald wordt. ATENSUS bv | Prettig anders!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down